Gyldne (kaffe) Glimt

En helt speciel gave til mig selv

Da vi havde fået Agnes, fik min mand lavet en tatovering med hendes, mit og hans initial i et kryds med et hjerte forneden. Nu har jeg så foræret mig selv noget lidt i samme stil – bare som smykke 🙂

IMG_0168IMG_0164

På det fantastiske Instagram var jeg stødt på den dygtige HandcraftedCPH og har for en del måneder siden besluttet mig for, at jeg ville forære mig selv en af hans “signature pendants” og begyndte derfor at spare lidt op og bestille, når jeg var i mål.

Skæbnen ville, at jeg var til Finders Keepers markedet her i Aarhus, hvor han (Anders Forup) havde en stand og jeg på sidelinien hørte ham sige, at der var lidt ventetid. Så jeg slog til og bestilte en lige på stedet. Heldigt for mig skulle jeg nemlig ikke betale med det samme, men først når smykket var færdigt. Bestillingen blev afgivet – en “signature pendant” med mine tre allerkærestes initialer og et bette hjerte ♥

I lørdags lå den så i postkassen og resultatet er ovenud smuk – hvis man kan elske et smykke, ja så elsker jeg det 🙂

Nu går jeg lidt med tankerne om at få lavet en kæde til hver af pigerne med deres fornavn. Agnes blev nemlig helt ked af det, da hun erfarede, at den kæden ikke var til hende. Så måske en 4-års gave (hun mangler nemlig ikke legetøj) og så kan Edith få en i navngivningsgave. Men indtil videre bare en tanke 😉

Kh Lou

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldne (kaffe) Glimt