Artsy fartsy

Gyldne (kaffe) Glimt

REKLAME (Indeholder sponsoreret produkt*)

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at der ryger en kop kaffe ned i ny og næ. Gerne en god en af slagsen, men tit er det også omgivelserne og forholdene, der spiller ind på, hvor god den egentlig er. Faktisk kan en kop instant ophøjes til dagens højdepunkt, hvis den indtages på rette tid og sted – hvis I kan følge mig 🙂

Så her får I mine kaffeglimt for den forgangne uge i de omgivelser de gyldne sorte dråber nu er blevet indtaget i..

IMG_0010Når man som jeg triller rundt i byen med Edith, indtager man tit kaffen undervejs. Her blev den nydt (eller det der var tilbage af den) ved Marselisborg lystbådehavn på en skøn solskinsdag. Håber vi har en del solskinsdage i vente, så man kan supplere kaffen med en “bette” is 🙂

IMG_0439

Hjemme bliver der nok drukket mest kaffe. Ikke at jeg hælder flere liter ned om dagen. Jeg er alligevel ret påpasselig med koffein i forhold til det der amning. Kaffe er også ren nydelse og ikke bare et fix for at komme igennem dagen. Den hjælper dog på dage uden alt for meget søvn.. Har jeg været på farten hele dagen, får jeg mig tit en rolig kop kaffe under madlavningen ved 17-tiden (gerne med snacks on the side 🙂

Er stadig ret begejstret for mit fine *ur fra Daniel Wellington, der hjælper den distræte mor til at huske tiden i hverdagen. Koden GOLDENGHETTO giver stadig 15% på webshoppen (gælder til 30/4)

IMG_0081

Jeg har lige stiftet bekendtskab med Kjærs Kaffebar, som ligger lige overfor rutebilstationen. Og den kan jeg varmt anbefale – lækre kager, smukt indrettet og fremfor alt god kaffe. Som lille bonusinfo kan man få lov til at parkere barnevognen i deres baggård.

IMG_0133

Med morgenhår og regnjakke på dagens første trilletur. Så smager kaffen altid rigtig godt og det er hyggeligt at bo lige i nærheden af Go’ Kaffe på Ingerslev. Så kan man lige svinge forbi på vej hjem fra at have afleveret Agnes i børnehave. Koordinerer det også oftest med en lille kaffeaftale 🙂

Kh Lou

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Artsy fartsy