Gyldne Outfits juni og juli

Schulz by Crowd AW18

REKLAME / SPONSORERET af SCHULZ BY CROWD

For et lille år siden stiftede jeg bekendtskab med det danske brand Schulz by Crowd. Jeg blev draget af deres fine efterårsprint og siden da har jeg fulgt godt med på sidelinien. Marie Schulz er kvinden bag mærket sammen med hendes “crowd” af designere. Schulz by Crowd er nemlig et crowd sourced fashion brand, som samarbejder med Skandinaviens mest lovende design talenter. Tøjet bliver lavet i høj kvalitet i de bedste materialer med en fuld GOTS certificering og fokus på bæredygtighed.

I en tid hvor der er stort fokus på klima og bæredygtighed synes jeg SBC har fat i den lange ende. De skriver blandt andet:

“Vi har valgt at bruge en økologisk bomuld, da vi ønsker at nedbringe brugen af sprøjtemidler på vores klode. GOTS er en af tekstilbranchens strengeste certificeringer, der sikrer, at minimum 95% af materialet er økologisk. Det sikrer, at der i fremstilingen af bomulden ikke bliver brugt pesticider, men også at der i efterbehandlingen af bomulden, ikke bliver tilført farvestoffer, kemikalier eller vaskemidler der skader naturen.

VI HAR ALLE ET ANSVAR:  Hos SCHULZ BY CROWD vil vi gerne ud med budskabet om, at du skal passe på dit tøj. De nøje udvalgte kvaliteter, er lavet til at kunne holde længe med den rigtige behandling. Det stiller dog krav til, at vi hver især behandler tøjet som anvist. I vore carelabels har vi ikke blot angivet hvordan tøjet skal vaskes for at holde sig pænt. Vi anmoder også folk om at overveje hvor hyppigt de vasker deres tøj.”

Hver sæson arbejder de med et signaturprint der går igen i hele kollektionen. Denne sæson er det fine lodrette håndtegnede striber i et lækkert farvemiks, derudover er der tilføjet økologisk Oxford bomuld og babyfløjl til kollektionen. Jeg vil her vise Jer mine favoritter, som man kan mikse på mange forskellige måder.

Hos mig er det dette fine sæt bestående af Tekla Tee designet af Linda Gunnarson og Netty skirt designet af Karin Rosenqvist begge med de fine striber tegenet af Mille Israelsen, der tager alle keglerne. Det er virkelig et “Lou sæt” og nogle styles jeg kommer til at bruge rigtig meget. Sammen men også hver for sig.

Jeg har glædet mig til at vejret blev lidt køligere, så jeg kunne rocke de klassiske røde Praja pants i burgundy babyfløjl med matchende Jayya pocket jakke begge designet af Freja Nielsen. Har planer om at style det både med en lys ærmeløs top, men også med en hvid skjorte. Bukserne har en skøn pasform og er behagelige at have på.

Kjolen ovenover Ditte Dress går igen fra kollektion til kollektion, den er designet af Maria Elsholm og har det skønneste snit med åben ryg og fint slåom front. Den er lavet i sandvasket silke,  som er blevet ikonisk for Schulz by Crowd. Silken har en høj holdbarhed og  bidrager til det bæredytige aspekt, som Schulz by Crowd er anerkendt for.  Jeg går normalt ikke så meget i sort, men det vil jeg gøre lidt oftere nu med denne smukke sag. Når vejret bliver koldere kan den styles med jeans.

Skulle I have forelsket Jer i nogle styles fra SBC kan I skrive “goldenghetto” i kommentarfeltet og få en gratis økologisk top med i købet.

Tak fordi I kiggede med,

Kh Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldne Outfits juni og juli