Jesperhus Rocks!

Gyldne Outfits juni og juli

Sikke nogle fantastiske sommermåneder vi har haft. Tror aldrig jeg har fået brugt sommergarderoben så meget som i år. Jeg har endda vovet mig ud i shorts og det er en del år siden jeg har vist mine ben så meget. Men i år har de jo selvfølgelig også fået lidt mere farve. For mig gør det ikke spor hvis august bliver lun og mild, vi skal nok nå at få brugt de lange bukser og de lune frakker i vinterhalvåret. Nå men nu hvor vi allerede skriver august ville jeg lige lave en hurtigt recap over mine favorit sommer outfits (so far – sommeren er jo ikke helt slut endnu).

En af sommerens yndlings kjoler, elsker farverne og ikke mindst motiverne på kjolen. Kjole fra Nümpf fundet hos Bloomers i Aarhus – Sko fra Angulus – Taske fra Pura Utz

Den her nederdel er jeg så glad for – utroligt nok har jeg klaret den indtil nu uden at lave pletter på den. Normal er jeg ikke god til lyst tøj, da jeg er en smule klodset. Dog skal det siges at den har siddet fast i cykelkæden, så jeg var nødt til at klippe den fri. Men hurra for min dygtige svigermor, der lige kunne fikse den.

Nederdel H&M (findes desværre ikke længere online) | Sko Angulus | Top Zara

Kjole fra Moves (Modtaget i gave) | Jeans Monki | Sko Shoe the Bear


Som I nok har spottet er jeg ret glad for farver og denne sommer er ikke nogen undtagelse.

Kjole fra Soft Rebels


Mine yndlingskjoler er alle enten midi eller maxi. Kjole fra H&M (Desværre ikke online mere).


 

Der var de så et af de famøse par short – de her er fra Mango og badedragten fra H&M


Efter at have fået en rød hovedbund på vores sommerhus tur til Rørvig, valgte jeg at købe et par kasketter og er egentlig ret vild med looket.

Cap fra Ellies and Evy | Nederdel fra H&M | Skjorte fra Zara (ældre model) | Blazer Zara | Sandaler Angulus

Kjole fra Asos (På tilbud lige nu) Sandaler Shoe the Bear 

Krydser fingre for mange sommerlige outfits for august også.

Tak fordi I kiggede med,

Kh Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jesperhus Rocks!