20% på ALT hos Asos - Wait what?

Ny kollektion fra COMME CI COMME CA

For lidt over et år siden stiftede jeg bekendtskab med det dengang sprit-nye tøjmærke COMME CI COMME CA , som gæstede Finders Keepers markedet her i Aarhus. De to sæt jeg købte til Agnes dengang bruger hun faktisk stadig. Hvilket jeg er ret imponeret over, da hun har brugt det rigtig meget i børnehave, men det ser stadig super fint ud. Tøjet er dejlig blødt og har en god pasform. Derfor har jeg virkelig glædet mig til at der kom nyt fra det fine mærke. Og nu er den længe ventede og meget fine 2. kollektion så kommet online.


nyheder72nyheder69nyheder70nyheder73

COMME CI COMME CA er børnetøj fra str. 0 – 7 år med budget venlige priser fra 80  – 220 kr. Det har netop også været designeren Jeanette Bjerregaards misson, at skabe lækre kvalitets produkter til en fair pris.

De fine kjoler med matchende leggins er simpelthen yndlings tøjet til hverdag. Og ja det har det snart været i et år. Så skønt at få opdateret garderoben med de smukke nye designs og farver, der er kommet. Hvem kan lige stå for det søde kaktusprint? Jeg bestilte to sæt til Agnes, lige da det var kommet online og de bliver allerede flittigt brugt. Jeg har også tidligere købt styles derfra til gaver og tænker at den lille Nevø i London også skal have et nyt sæt til jul.

Kh Lou

3 kommentarer

 • pia obel

  Kan kun anbefale dette tøj- vi har været så glade for det til Lily, og vi handler hos Heidi og Bjarne…Super service

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor er det bare fint! Hvordan er størrelsen på tøjet? Synes altid det er lidt svært, når man skal prøve et nyt mærke:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Ja meget 🙂
   Det er meget alderssvarende både det jeg har haft til Edith og til Agnes.

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på ALT hos Asos - Wait what?