Junidage i Aarhus

VIND | Wheat x Disney

REKLAME

** KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN FUNDET VED HJÆLP AF RANDOM.ORG – STORT TILLYKKE TIL STINE! OG TAK TIL ALLE DER DELTOG. **

Sommeren skal da lige skydes i gang med lidt forkælelse til en heldig læser.. Det er før blevet nævnt her på bloggen, men skulle det være gået Jeres næse forbi er Wheat indgået i det fineste samarbejde med Disney. Ud af det er der kommet den smukkeste fortolkning af nogle af de Disney figurer vi kender og elsker.

Det hele startede sidste år, hvor de første styles bl.a. var med Anna og Elsa fra “Frozen“, “Cars” og Minnie Mouse. Det vakte stor jubel i det gyldne hjem hos en bestemt lille frøken. Senere er der så kommet superhelte til fra Marvel, Bambi, Aristo Cats og en god dejlig flok Disney prinsesser til. Sidste skud på stammen er “Klokkeblomst“, som jeg forelskede mig hovedkulds i kjolen til den sidste CIFF Kids messe, hvor vi fik et preview på hvad vi kunne glæde os til. Kollektionen rummer alt lige fra nattøj, sengetøj, prinsesse kjoler, sweatshirts og termotøj. Og der er både til store og små – drenge og piger.

img_9331img_9332img_9326img_9333img_9325

Det er så fint, som designer Charlotte Galsgaard har fortolket Disneys univers. Hun har formået at gøre det magisk flettet sammen med Wheat’s nordiske dna. Herhjemme er vi (læs Agnes og jeg) helt skudt i de smukke kjoler og og flotte tegninger på tøjet. Jeg krydser fingre for, at det er et samarbejde, der er kommet for at blive.

Som tidligere nævnt, har jeg fået den udsøgte fornøjelse, at forkæle en heldig læser med et gavekort på 600,- til Wheat x Disney 

For at deltage i konkurrencen, skal I blot fortælle hvilken style i bedst kan lide – enten som link eller kommentar og måske fortælle hvem, der skal forkæles med tøjet. Find Disney kollektionen her.

Jeg trækker en tilfældig vinder fredag den 30. juni – held & lykke!

Kh Lou

Indlægget er lavet i samarbejde med Wheat

34 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Junidage i Aarhus