jul i den gyldne ghetto

4. søndag i advent | Wheat

** Konkurrencen er slut, tak til alle Jer der deltog! Den heldige vinder blev fundet vha. random.org – stort tillykke til Hanne H. jeg har sendt dig en mail 🙂 **

Glædelig 4. søndag i advent!

Så er vi nået til den sidste låge i Marinas og min adventskalender og bag den gemmer der sig et af mine yndlingsmærker til den lille frøken – Wheat – En heldig læser kan nemlig vinde et gavekort på 1000,- til Wheat’s webshop 🙂nat

pige1dreng1

Wheat har eksisteret siden 2002 og blev grundlagt af parret Charlotte og Peter Galsgaard. Charlotte er selv chefdesigner og tegner endda de fleste mønstre og motiver. Der bliver lagt stor vægt på kvalitet og komfort. Barnets bevægelighed er i fokus ved hvert design.

Jeg har shoppet Wheat til den lille frøken siden hun var inde i min mave. Min kære søster introducerede mig for mærket, da der stadig lå en fysisk Wheat butik i Aarhus. En butik jeg kom så meget i i slutningen af min graviditet, at ekspedienten kunne genkende mig.

Der er kommet en del Wheat i garderoben siden dengang og det er alt lige fra undertøj,kjoler og termotøj. Har virkelig en svaghed for deres kjoler både mht. snittet og de smukke blomstrede mønstre. De har også virkelig formået at fange den skandinaviske stil på fineste vis kollektion efter kollektion.

Og nu har en heldig læser muligheden for at vinde et gavekort på 1000,- 🙂 For at deltage skal I skrive en kommentar med hvilket item fra Wheat I ekstra gerne vil have fingre i og til hvem. Derudover må I hjertens gerne følge her og smide et like efter ghettoen her (dog ikke noget krav for deltagelse).

Jeg trækker en vinder næste søndag den 28/12 kl 21.00

IMG_0686

Held & Lykke 🙂 

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Wheat – læs evt. min reklamepolitik

118 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jul i den gyldne ghetto