giveaway | DUPLO creative animals

the second dress

201410

Dam dam dam dam dammm… så er det allerede i næste uge. Har næsten styr på det hele, overvejelserne lige nu går mest på om bruden skal have en clutch, buket eller andet med på rådhuset, hvilke strømpebukser jeg skal købe og osv.

Eftersom vores bryllupsfering med familien ligger om dagen, har min kæreste og jeg bestilt bord ude i byen og booket hotel til om aftenen. Derfor så jeg lige mit snit til at købe endnu en “bryllupskjole”, til når vi nu skal “på date” for første gang som kone og mand. Altid godt at have en undskyldning for at shoppe ik’!?  Og jeg har som altid været forbi Asos, hvor jeg fandt denne smukke og enkle kjole 🙂

Skriv en kommentar

  • Wauw, den er smuk! Jeg er sikker på, den klæ’r dig SÅ godt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smuk kjole, og jeg er sikker på, at du bliver en smuk brud! Jeg glæder mig til at se billederne og forhåbentlig høre om det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

giveaway | DUPLO creative animals