Gyldne Beauty Favoritter | Maj

Stilstand og rod

IMG_0138

Det er mandag og jeg har lige drukket en kop kaffe og spist en halv Bueno, guilty pleasure chokolade, når det er bedst (eller værst). Computeren er blevet tændt for første gang siden onsdag eftermiddag. Men det er ok, der skal være plads til dage uden skærmtid. Der har simpelthen ikke været energi til det og har egentlig heller ikke haft så meget på hjerte.

Lejligheden roder bl.a. med vasketøj, der skal lægges sammen og en giga opvask – livet uden opvaskemaskine er ved at tage pippet fra os.  Det dræner mig lidt når det hele sejler og det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er et rodehoved. Jeg kan derfor ikke skyde den over på pigerne. Rod stjæler min energi og gør mig doven. Så en ond cirkel om man vil.

Men det er mandag og en ny start på ugen, jeg har derfor lovet mig selv, at skuden bliver vendt i dag. Altså efter kaffen og chokoladen. En anden ting er nemlig mine usunde vaner, der også lige skal minimeres og skiftes ud med bedre alternativer. Jeg bliver jo på ingen måde yngre og føler mig allerede lidt slidt i betrækket. De sidste par dage har jeg følt mig sjusket og bare haft nogle off-dage i forhold til mit udseende. Hurra for blush og store solbriller, man kan gemme sig bag. Nu skal jeg altså hanke lidt op i mig selv og få tanket op på positiv energi, så der kommer et godt flow hele vejen rundt. Selvfølgelig sker alt ikke lige i dag. Og med to små piger kommer man altid i sidste ende. Men babysteps og så går det vel fremad. Nu har jeg i hvert fald givet mig selv et hårdt men kærligt spark bag i til at komme i gang. Det hjælper i hvert fald lige, at få sagt tingene højt kan jeg mærke.

Mon I kender det med off-dage? Og perioder hvor man kører på lavt blus med energi?

Nu slipper jeg tasterne og slutter dette lidt underlige indlæg og starter med at nedkæmpe opvasken og få styr på de hjemlige rammer.

Håber I får en rigtig skøn uge med masser af god energi!

Kh Lou

12 kommentarer

 • Kære Lou. Kender det alt for godt. Er præcis den samme slags rodehoved. Masser af god karma og kram til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hej Anne,
   Godt at høre at man ikke er helt alene med sine frustrationer. Tusind tak for din søde kommentar 🙂

   Kram Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Av! Det kunne være mig der havde skrevet det indlæg. Skræmmende tæt på min sindstilstand pt.
  Er drænet for energi, pjevser over rynker og løs hud, usunde madvaner og mangel på initiativ.
  Er gået fra at føle mig ret sej og overskudsagtig på min barsel, til at føle mig lad og doven.
  Vi vender skuden sammen… NU!
  Kram L

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Vi har vist mere til fælles end bare navnet..
   Og det er lige præcis alt det du skriver jeg også gennemgår. Hvor blev hende den seje lige af? Det er hårdt at indse at man ikke er den super-kvinde, man gerne ville være. Jeg har virkelig måtte sænke paraderne og skrue ned for ambitionerne overfor mig selv. Håber at mine babysteps kan få mig i den rigtige retning. Bare sådan en helt basal ting, som at huske at drikke vand har jeg glemt. Og jeg har altid prædiket overfor min familie, hvor vigtig væske er for kroppen. Jeg har yderligere ikke fået købt mine vandte vitaminer og det kunne altså mærkes efter 2 uger uden. Så nu skal der altså tankes op på alt det gode.

   Og jeg er så klar til at vende skuden med dig!
   Kram Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Kære Lou. Dejligt, ærligt indlæg. Har kun én lille pige herhjemme, men det er mere end rigeligt til at jeg forstår hvad du taler om. Mama-life! Jeg er nu sikker på at du ser skøn ud uanset hvad du gør. Kh Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak Sara – tænkte jeg lige ville prøve at dele nogle tanker herinde i stedet. Og kan se på det hele, at det er blevet taget ret godt i mod 🙂
   Oh yes Mama-life – det er ikke altid man vil indse at man nu engang ikke er super woman og kan klare det hele i et snuptag.
   Og tak igen, det var sødt skrevet.

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Pernille

  Ååååh, du rammer lige hovedet på sømmet!! Det er PRÆCIS sådan en dag jeg (igen) har i dag 😬 er jo også på barsel og tilmed alene med pigerne til i morgen – og der er sprunget en bombe i lejligheden med vasketøj og rod (også mest mit eget 🙈) Man bliver simpelthen så drænet for energi, når alt sejler. Og vænner sig omvendt også mere og mere til det, selvom det stadig irriterer en grænseløst. Jeg overspringshandlede og tog pigerne med ind i byen for at spise kage og drikke kaffe. Med det resultat at jeg nu er hjemme og ENDNU mere træt af rodet 🙄 Godt lige at læse dit indlæg – så må jeg også lige hanke op i mig selv og tage det værste (efter jeg har drukket min kaffe færdig og spist mit chokolade 😜)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Åh det kender jeg også alt for godt, det der med at tage ud af huset og væk fra rodet. Men ja så bliver man sjovt nok ekstra træt, når man kommer hjem til det igen. Generelt det med at overspringshandle er jeg lidt for god til. Tror jeg må indføre en time uden netflix og sociale medier hver dag og så give den hele armen der. Så må vi se om jeg har selvdiciplin nok til det 🙂

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise boje Loua

  Puh! Jeg kender det så godt! Min søn er 7 måneder og jeg har det som om at jeg hele tiden er tre skridt bagud. Det er som sådan OK at være det, men nogle dage, bliver man bare mere irriteret over det end andre dage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Ja det er super trættende altid at halse bagud.. Men tror man må slutte fred med den faktum, at man bare ikke KAN nå det hele. Så længe man får kysset på sine børn og sin mand, så går det hele nok.

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kram til dig!

  For filan ja, hvor jeg kender det. Især lige i øjeblikket, hvor skoldkopper har afløst skoldkopper, og gemalen min også lige reddede sig lidt sygdom samtidig med en deadline, der blev rykket fra “engang i september” til om mindre end fjorten dage. Jeg sejler bogstavelig talt på en rus af koffein og sukker, men det må vente. Bare lidt endnu.

  PS Hurra for lyse timer, når stilstand og rod fylder æteren, så bliver alt bare lidt bedre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak søde :-*

   Ja du ligger godt nok også underdrejet i disse dage. Kan slet ikke forstå hvorfor I lige skal rammes så hårdt! Not fair. Glæder mig til vi kan ses og hygge på den anden side af alt det der..

   Og ja de lyse timer letter helt sikkert en del 🙂

   Kram Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldne Beauty Favoritter | Maj