farvel og tusind tak 2015

The return of the Golden Ghetto!

IMG_6024

Hold nu fast hvor har både bloggen og I kære læsere været savnet!

Det er de færreste der kan lide at flytte og selv om denne flytning ikke indebar flyttekasser, der skulle bæres op på 3. sal, så har den i den grad kostet mig kræfter. 3 uger uden min gyldne ghetto, var alligevel lige i overkanten vil jeg mene. Men nu er jeg tilbage og med nyt fancy design i Bloggers Delights fine ”bofællesskab”, som premium blogger. Jeg havde længe gået med tanker om, at rykke teltpløkkerne op ved Petit Podium og efter flere måneder med en teknisk ustabil blog, sendte jeg min opsigelse. Efterfølgende er platformen så lukket helt. Flytningen trak ud og har derfor ikke kunnet blogge før nu – men hurra det er er skønt at være online igen. Håber I kan lide bloggens nye look og klar til en bunke indlæg 🙂

Kærlig hilsen Lou

8 kommentarer

 • Velkommen tilbage 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen tilbage Lou, godt at have dig tilbage 🙂 Og ja, en blog der er nede, kan man jo ikke have 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at du endelig er tilbage, jeg kan godt forestille mig at du må have været noget utålmodig mens du var blogløs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Meget dejligt Jannie 🙂
   Underligt at man kan savne sin blog – men synes også 3 uger er laaaaang tid. Især når man er på barsel 😉

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Jeg glæder mig i hvert fald til at følge med. Din blog har været noget så savnet. Er vild med det nye look

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Hvor er det dejligt at høre Anne og TAK 🙂 Ja jeg har valgt et dejligt simpelt udtryk – så kan indholdet få lov til at “larme” lidt mere!

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

farvel og tusind tak 2015