the view

golden ghetto stil dagbog hos Nova

Nyder Berlin i fulde drag lige nu – sidder med et kæmpe stykke chokoladelagkage og en latte foran mig… Har holdt fri for nettet al den tid jeg har været hernede (indtil nu) og derfor slet ikke fået gjort opmærksom på at søde Nova har lavet den mest fantastiske stildagbog om mig og ghettoen i mandags. Der er glimt af min garderobe og min lejlighed. Det ligner næsten noget fra et boligmagasin og får en smule hjemve af at se billederne af mit hjem 🙂 Men kig forbi her og se indlægget fra i mandags og hele hendes blog som virkelig er fin..

Go go go!

 

Skriv en kommentar

 • Åh Lou! Jeg elsker dit hjem, din stil og alt der imellem. Jeg vil have det hele, hehe 🙂 Tager hatten af og bukker. Og så formår Nova da lige at gøre det ekstra lækkert med den fine opsætning. Det er helt sikkert en blog jeg vil følge fremover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hehe mange tak 🙂 Overvejer lige at lave endnu et lille bolig-indlæg her på bloggen inden længe.. Fik helt lyst efter Novas fine indlæg og ja hendes blog er en af de seje!

   – Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt indlæg hun har lavet, der er gjort meget ud af det!
  Og forresten rigtig flot lejlighed du har!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Ja synes også reslultatet er super fint og mange tak 🙂

   – Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hoppede lige forbi for at se indlægget. Hyggeligt og fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the view