lille frøken himmelblå

style challenge | part six

Så nåede jeg til den 6. og sidste del af Bon’A Parte‘s udfordring med deres lækre søster brand Notice. Jeg er virkelig blevet glad for den kære søster og tror vi kommer til at holde forbindelsen i et godt stykke tid 🙂

Sidste style er en hvid t-shirt i dejlig blød jerseykvalitet.  Den har opsmøg på ærmerne og et fint marmor print. Ja ja det hitter ikke kun på interiør fronten. Jeg har faktisk brugt den i en del sammenhænge allerede, men her får i den sammen med min yndlingsnederdel. Det er jo i den grad blevet vejr til nederdele og korte ærmer her i påsken (i hvert fald på min altan).

Håber I nyder påskedagene 🙂

IMG_5573IMG_5583IMG_5590IMG_5603

Find den fine marmor t-shirt lige her 🙂

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Bon’A Parte – ord og holdninger er mine egne. Læs evt min reklamepolitk.

Skriv en kommentar

 • Fin top, men det er altså nederdelen der stjæler mit blik i det outfit der 🙂 Den og dit fine røde smil 😉

  Kh. K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Synes det hele gør sig så fint sammen – det var perfekt til påskens solskinsvejr 🙂 Tak for de søde ord!

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fin en t-skjorte, den kunne jeg godt finde på at købe 🙂

  Kh Camille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Ja det der marmor holder også på tøj 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lille frøken himmelblå