en forårsdag i aarhus

style challenge | part four

Min fjerde udfordring i samarbejde med Bon’A Parte og deres fine søster-brand Notice kommer her i en ægte søndags edition uden make-up og ganske afslappet.

Egentlig troede jeg, at det ville rykke mig ud af min comfort zone at iføre mig en  (langbenet) buksedragt. Men skal da lige love for, at det endte med det stik modsatte. Jeg ville aldrig selv have valgt den, hvis jeg så den hænge på et stativ. Derfor er det virkelig fedt, at jeg ender i en i denne udfordring. Den er ubeskrivelig behagelig og blød. Der er ingenting, der strammer og man føler lidt, at man har nattøj på. Den endte med at udgøre det perfekte søndags outfit for mig i dag, hvor jeg var lidt træt i stellet 🙂

Den kan uden tvivl også dresses lidt op med et par høje hæle og rød læbestift (selvfølgelig)..

IMG_5203IMG_5198

Find den lige her 🙂

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Bon’A Parte – ord og holdninger er mine egne. Læs evt min reklamepolitik.

Skriv en kommentar

 • Du ser über dejlig ud i den buksedragt!
  Fedt, at du er blevet rykket ud af din comfort zone, for du kan virkelig bære den.
  Jeg har det lidt på samme måde som dig; jeg kan slet ikke forestille mig, at det der med buksedragt vil være mig eller for den sags skyld klæde mig, men den, du har på der, ser virkelig behagelig og pæn ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Ja som skrevet havde jeg aldrig selv overhovedet kigget på den.. Men den sidder helt anderledes end forventet og glæder mig til at jeg hopper i den igen. Den kan jo også snildt pimpes lidt med et par hæle.. Men tænker nu at den i første omgang at den kommer på de stille dage i påsken 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Really nice! Just wondering how do you put it on?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Hehe you open it in the back and sorta climb in 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser super rar ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Mega rar – lidt som at have nattøj på.. Derfor føltes det også lidt grænseoverskridende i første omgang at bevæge mig ud og handle mm i den. Men smed en lille jakke over og så blev den lidt dressy 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser også super lækker ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en forårsdag i aarhus