Den sejeste kalender!

Sommerens bedste kup

Selvom man sparer en del penge ved at holde “staycation” hjemme i egen by, kan man godt have brug for lidt lommepenge. Normalt køber man jo lidt lækkert med hjem fra ferien ik’? Her blev det så eksotisk, som til lidt netshopping.

IMG_0998IMG_1056IMG_1045

Sættet her emmer af sol og sommer, måske er par brune stænger ville pynte lidt. Jeg var lidt skeptisk om hvorvidt jeg kunne bære gult, men hvis ser bort fra de hvide spaghetti-ben, synes jeg det går meget fint.

De fine sager er fundet ved Envii og jeg betalte kun 105,- for overdelen og 90,- for shorts og så var der fri fragt. En ganske god deal og ja jeg er lidt typen, der bliver lidt høj af sådan et godt kup. Dagen efter jeg modtog sættet, drønede jeg ned i Envii for at se hvad de havde tilbage i den fysiske butik og der var faktisk stadig lidt godter.

Lige nu er der slutspurt på de forskellige udsalg, så man kan måske nå at gøre sig et kup endnu 🙂

Kh Lou

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sejeste kalender!