Endnu en rød garderobefavorit

Den sejeste kalender!

REKLAME i form af affiliate links og enkelte produkter modtaget i gave.

Det dersens barsel lakker mod enden og der skal lidt mere koordinering til  i hverdagene. Vi har allerede den famøse familiekalender hængende i køkkenet, som jeg har klaret mig fint med under min barsel. Men nu skal der en til, som jeg kan have med mig i håndtasken. Måske der er andre derude, der som jeg, sværger til en fysisk kalender? Jeg har aldrig rigtig brugt kalenderfunktionen på min iPhone, kald mig endelig bare gammeldags. Jeg kan bare godt lide, at sidde og skrive mine aftaler og mærkedage ind og for mig er det mere overskueligt.

Det er nu lykkes mig at finde den sejeste kalender, som jeg glæder mig til at tage i brug. Tror ikke jeg har været så glad for en kalender siden jeg som teenager opdagede den fra “Vi Unge”.

IMG_1063IMG_1070IMG_1071IMG_1073IMG_1074IMG_1076IMG_1078IMG_1080 IMG_1081 IMG_1082

Ja det blev lige til en del billeder, men mindre kunne ikke gøre det. Den har så mange fine sider, illustrationer og plads til noter og andet sjovt. Jeg er især vild med de fine ark klistermærker. Agnes spurgte med julelys i øjnene om bogen mon var til hende. Den var jo lyserød med gulddetaljer og med klistermærker. Ja mere tøset bliver det ikke. Måske derfor jeg ikke kunne modstå den og så passede det lige med at den startede her til august og kører endda halvandet år frem.

Men kalenderen er fra Ban.do fundet på Asos og findes i to udgaver – Lyserød og Med Illustration

Kh Lou

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en rød garderobefavorit