golden glimps - uge 15 & 16

lækkerier fra London – del 3

Der røg også lidt beauty produkter med hjem fra London. Selvom kursen er lidt høj lige nu (9.10) var der stadig penge at spare. Så var lige forbi MAC Store efter lidt “basic” øjenskygger. Butikken var desværre proppet med kunder, så opgav at se nærmere på en ny læbestift.

Derudover fik jeg fat i mit uundværlige Morrocanoil og en masse andet kræs til håret fra Aveda. Det er jo ikke til at vide hvor meget tid jeg får til hårpleje, når bette-pigen kommer. Vil jo gerne se nogenlunde ud og så er det med at have nogle gode produkter der virker. Duften af Avedas Rosmary Mint serie er helt fantastisk og jeg kan blive helt høj af at dufte til det..

Manglede en bodylotion og valgte at prøve noget mere af  den græske serie Korres, så den er jeg lidt spændt på. Er i forvejen meget glad for deres “Japanese Rose” Shower Gel.

Skriv en kommentar

 • Naked Lunch & Moroccanoil = absolut favoritter! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uuuh mac! Det er en skam det kun forhandles i magasin!!
  hvad gør det der Morrocanoi egentligt? det ser ret spændende ud! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Ja Magasin og i lufthavnen.. Så det er med at slå til når man ser det billigere i udlandet!
   Morrocanoil tæmmer mit hår og gør det blødt og skinnende.. Det skal nok prøves og så ved jeg ikke hvordan det gør sig i andres hår. Men jeg er STOR fan 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yay. Elsker også MAC og skal lige hamstre lidt under Super Bazaar… Min Brûle er nemlig også ved at være brugt. Bruger den også hver dag. Måske skulle jeg prøve noget nyt og vælge den du har vist? Uhm, MAC. <3

  Måske skulle jeg også prøve det olie? So many choices to make… Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie

  hej:-)

  baggrunden på billedet med “Aveda” produkter – er det klinker, eller en plakat med pick-up girls? det ser fedt ud:-)

  Hilsen
  Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hej Marie,

   Det er såmænd en plastik-serveringsbakke 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MAC er jo altid et hit, så er også derfor næsten altid proppet med mennesker. MAC er uden tvivl et af mine yndlingsmærker og også det eneste sted jeg nærmest købte mit make up, da jeg boede i London. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oj, hvor lækkert med en omgang nye skønhedsprodukter 🙂 Jeg har til gode at prøve det der Morrocan Oil… Men jeg er nok lidt bange for at mit hår bliver fedtet af det?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Jeg troede også det ville fedte, men det har jeg endnu ikke oplevet. Det er meget drøj i brug, så man skal kun bruge et par dråber og køre igennem håret med håndfladerne.Det tæmmer mit hår og gør det dejligt blødt.

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmmmmh Morrocan oil… Jeg er virkelig også blevet afhængig! Og så dufter det jo helt fantastisk! Lækre lækre ting du har haft med hjem – dejligt med lidt forkælelse til krop og hår 🙂

  -Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Ja det er lige til at blive afhængig af.. Og du reddede mig virkelig med den prøve du sendte mig. Hver en dråbe blev brugt 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

golden glimps - uge 15 & 16