lækkerier fra London - del 2

golden glimps – uge 15 & 16

Har helt glemt mine ugentlige gyldne glimt, så har lige slået to uger sammen:

Er gået all-in på jordbær (også selvom det er de tarvelige fra Spanien) // Spist farverige macarons // Fået smukke liljer af kæretsen // Undret mig over truckerspillet på Street Coffee // Nydt lidt London Lååååve // Spist Kage (..det sker jo) // Forelsket mig i meget små sko // Købt små Rocky Road hapsere i Waitrose i London.

Skriv en kommentar

 • Fine, fine billeder, må have fat i sådan nogle converse til Kröte en gang. Jeg havde bestemt mig for at afprøve street coffee i dag, men der var totalt fyldt op, så jeg endte på lynfabrikken i stedet…
  Go’ weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Han vil gøre sig yderst fint i et par all-stars 🙂 Øv det var en skam med Street Coffee, men Lynfabrikken er nu også et af mine yndlings steder, så ikke værst at skulle “nøjes” med..

   Tak i lige måde,
   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fantastiske billeder! Jeg bliver altid glad når jeg kommer forbi din blog!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tusind tak Anne-Dorthe, det var virkelig et dejligt kompliment at få 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lækkerier fra London - del 2