heads up!

do it for denmark!

… Det er en sætning jeg er stødt på et par gange her på det sidste, men det er først nu jeg med et stort smil på læben har fået sat mig ind i kampagnen, som Spies står bag. Ja faktisk blev jeg helt varm om hjertet.. For nu må jeg jo så gå til bekendelse og fortælle at vi i den grad er med statistikken 🙂

Det viser sig nemlig at 10 % af alle danske børn er undfanget på en ferie – heriblandt også vores lille frøken. Og skal vi gå endnu mere i detaljer var det såmænd på storbysferie til Amsterdam i 2011. Så den ellers så spontane tur har fået ekstra stor betydning for os. Og de har da så uendeligt ret i, at der sker noget ganske magisk, når man som par er på storbysferie. Det er sjovt nok også vores yndlingsferier!

IMG_3228

(..og sådan så vi ud dengang i 2011 i Amsterdam)

Spies er gået aktiv ind i kampen mod den faldende fødselsrate her i Danmark og jeg må sige at de gør det med et frækt glimt i øjet. De vil redde Danmarks fremtid med romantik og giver nu alle danskere mulighed for at få “ægløsningsrabat” når de rejser med Spies. En rabat der faktisk gælder alle også dem der ikke er fødedygtige. Alle kan være med! Skulle det dog ende med en baby efter ferien har Spies sat fine præmier på højkant. Man kan bla vinde 3 års forbrug af bleer (og det i sig selv er jo en formue), en barnevogn og familieferie med Spies – læs mere lige her

//

Jeg kan kun opfordre jer til at se videoen, det er ikke så tit at man hører om sådanne konkurrencer med indbygget romatik. Var det ikke fordi at vi vil vente lidt endnu med barn nr 2, var rejsen allerede booket. Tænk sig vi har aldrig været i Paris – måske en ide til næste gang, det ville da være oplagt 😉

Do it for Denmark!

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Spies – ord og holdninger mine egne. Læs evt min reklamepolitik

Skriv en kommentar

 • Hah, sikke en fin kampagne, den er jeg først stødt på nu! Men det er jo lige i Spies’ ånd. 😉 tror da liiige, der skal kigges der når vi bestiller næste rejse, selvom vi måske ikke er helt babyklar endnu. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Ja ik’ 😉
   Har ellers drømt at du var gravid – no shit.. Så måske i skulle på sådan en tur 😛

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har godt set reklamen, men det er først nu, jeg forbinder den med min ældste knægts undfangelse 😉 Jeg har nok bare tænkt, at kampagnen ikke kunne bruges her, da vi ligesom er færdige med de børn der (eller noget ;-)). Men jeg husker tydeligt en ferie til Grækenland uden prævention, hvor jeg tænkte, at det nok var vores sidste ferie uden barn. Sådan blev det også. Tak for den lille rejse tilbage i tiden! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Hehe ja det er da nogle gode ferieminder Jelena 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Det er simpelthen sådan en fin kampagne 🙂

  Har dog lige fået en dreng i 2013 og har en datter fra 2011 – så vi har pt hænderne fulde 🙂 Men jeg vil ikke afvise at vi skal have en 3er

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Enig 🙂

   Jeg fik stukket en 3 mdr lille pige i favnen i dag på arbejde – blev skruk på 5 sekunder..

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

heads up!