Gyldne outfits

Det lille gyldne hus | Belysning og Opbevaring

Nu er der gået en god måned siden vi skrev under på det lille gyldne hus. Og med (kun) to måneder til indflytning er vi så småt begyndt at tænke på indretning. Som den planlægger jeg er, kan jeg slet ikke lade være. Da vi flytter fra en lejlighed på 85 kvadratmeter med blandt andet indbyggede skabe,  kommer vi til at mangle gode og gerne pæne opbevaringsmuligeder. Og af en eller anden grund ejer vi ikke særlig mange lamper. Personligt ønsker jeg vi får et hjem med personlighed og knap så mange hurtige løsninger, hvis I kan følge mig.


ec11dd1a-6094-47ca-a6b1-4573952dfb4b79d7f31e-fc16-406f-97fc-47a693e3538a

Jeg har i mange år haft et soft spot for de smukke Flowerpot lamper designet af Verner Panton. Derfor drømmer jeg om at kunne udvidde med et par pendler i køkkenet, når vi flytter i det lille gyldne hus. Mit eneste problem er nok bare at vælge farve. De er jo bare alle så fine. Skulle jeg overveje et alternativ lancerer det nye Aarhusianske brand Warm Nordic en masse fine lamper her til marts. Men vil lige afvente og se hvad prislejet bliver.

755705fd-5747-476a-91c1-9f70b542e00a

Lige nu består vores hjem af rigtig meget teaktræ og de møbler rykker selvfølgelig også med. En del er arvet fra mine bedsteforældre og har en del affektionsværdi. Men vi vil gerne supplere med lidt lysere møbler, så det ikke bliver alt for tungt. Vi har blandt andet luret på et par fine skabe fra Ikea til stuen, plantekasser  og magasinhylder til pigernes mange bøger. For os gælder det bare om, at få masser af luft mellem tingene og knap så meget rod.

Ligger I inde med gode idéer til fine og funktionelle møbler og smukke pendler, så smid hjertens gerne en kommentar. Det er altid dejligt med lidt input udefra.

Tak fordi I kiggede med, 

Kh. Lou

1 kommentar

  • Pia

    Lamper er bare noget af det vigtigste, efter min mening. Jeg har for eksempel ikke mindre end 17 lamper i min stue… men mindre kan sikkert også godt gøre det 😉 Kan bare så godt lide, at man fuldkommen kan skifte stemning, alt efter hvilke lamper man tænder/slukker.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldne outfits