Søndagen der pludselig blev fyldt med store beslutninger

Det lille gyldne hus

Det er stadig ikke gået helt op for mig, at vi rent faktisk skal bo i et lille hus om nogle måneder. Vi overtager 1. maj, så vi har heldigvis god tid til at pakke og planlægge. Og så håber jeg at kunne få sorteret godt og grundigt ud i skabene inden. Det er vel ret klassisk tænker jeg. Men om det lykkes må vi se til den tid.

I er mange der på de forkellige kanaler har spurgt ind til hvor vi flytter hen. Det er lidt spøjst for jeg, der aldrig kunne se mig  selv i en forstad eller bare i det hele taget udenfor byen, skal bo med marker på den ene side og en lille landsby på den anden side af huset. Men igen så føles det bare rigtigt. Aarhus er ikke længere væk end at man stadig kan tage cyklen. Så min trang til det urbane og bylivet skal nok blive plejet. Jeg har jo også min daglige færden i forbindelse med arbejde her i Aarhus.

c0de2329-b7e3-4518-bfa4-1faa435e6719

Det bliver for os ren luksus med bryggers med EGEN vaskemaskine og tørretumbler, som vi ikke skal dele med en hel opgang. Vi får et rigtigt badeværelse, hvor man rent faktisk kan være i mere end bare de 5 min man er i bad. Det vi har nu er nemlig så småt at der kun er det mest nødvendige – toilet, håndvask og en bruser (ikke engang en bruseniche/kabine). Men nu får vi pludselig skabe, bordplads og vindueskarm. Og hold nu fast – GULDVARME. Jep, der er ikke et øje tørt.

Jeg surfer allerede rundt op diverse interiørblogs og webshops for at få inspiration til indretning mm. Vi kommer nok ikke udenom den famøse tur i Ikea. Oh joy. Huset har iøvrigt en lille forhave og en skøn gårdhave og det er slet ikke noget jeg har forstand på. Men håber vi kan få kreeret vores egen lille oase. Så ligger I inde med inspiration til skønne gårdhavemiljø’er eller blogs der har, så hit me!

Sikke et eventyr vi har kastet os ud i!

Tak fordi I kiggede med, 

Kh Lou

2 kommentarer

  • Vibeke

    Tillykke 🙂 Jeg kan ikke huske det, hvad er det nu for en fin poster med den sure kat 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altså jeg stemmer stadig for, at I skal søge om at skifte skoledistrikt. Det er Rasmus og jeg blevet enige om, er det allermest fornuftige 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagen der pludselig blev fyldt med store beslutninger