mandags posten

weekend wear // prikker

IMG_6575 IMG_6573IMG_6576

..og med cap! Jeg sætter en dyd i at genopdage mit gamle tøj i klædeskabet. Tit er det også ret sjovt at sætte tøjet sammen på helt nye måder. Her i weekenden fandt jeg en prikket Monki tee, der har lidt over 3 år på bagen og satte den sammen med min New York Yankees cap, som jeg købte sidst jeg var i New York (2010). Og det var jo påske, så gult skulle der til og det blev en basis nederdel fra H&M købt for 2 år siden. Vupti et helt nyt outfit 🙂

Skriv en kommentar

 • Sejt outfit! Du ser godt ud, ja du gør;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså også bare noget af det bedste, når man pludselig ser nye muligheder i gamle sager. Det sjove er at alle sagerne jo er noget man kan finde lignende af i butikkerne lige nu – gul, prikker og caps. Ikke dårligt sådan at have liggende i skabet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Ja, det giver en helt god samvittighed 🙂 Og prikker har jeg masser af i klædeskabet.. Cap’en var mere en souvinir og er aldrig rigtig blevet brugt – før nu!

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lou! Jeg har lige opdaget din blog, og hvor er den bare skøn! Jeg er vild med din stil og hele stemningen på bloggen. Så nu har du endnu en fast læser til samlingen 🙂 Kh. Maria (som også er Århus-blogger)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hej Maria

   Tusind tak for roserne og hjertelig velkommen i ghettoen 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså også skønt og yderst budget- og miljøvenligt at shoppe i sit eget skab!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Piiiift, hvor ser du skøn ud. Er vild med den gule nederdel og prikkerne – fantastisk at opdage det gemte (og glemte) guld…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser dejlig – Jeg elsker også prikker. Det er så fedt at finde noget tøj bagerst i skabet, som man helt havde glemt man havde :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er intet som guld i gemmerne – Og det må ovenstående siges at være! Og både prikker og den gule farve er jo at spotte i gadebilledet denne sæson, så det er tilmed god timing 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må da være dejligt at finde lidt gode sager i gemmerne, som stadig virker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk 🙂 Elsker at genopdage gamle sager 🙂 Jeg har også fundet nogle gamle glemte skatte under min flytning – meget måtte desværre lade livet pga pladsmangel 🙁 Jeg tror jeg må erkende at jeg shopper for meget… Haha 🙂

  -Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mandags posten