sporty sunday

redebygning og rastløshed

Der er stadig et godt stykke tid til at bette-pigen kommer, men skal da lige love for, at jeg allerede er ved at være yderst rastløs. Har indtil nu fyldt fryseren med hjemmebagte boller og kager i alle afskygninger. Så derfor var det da på sin plads liiiige at bage en omgang makronkager i dag. Håber jeg kan presse dem ned i den stakkels fryser… Ellers prøver jeg at holde mig beskæftiget med livsnødvendige ting som at spise is med kæresten i solskin, ose udsalg, mæske mig i friske jordbær mens jeg hygger mig over de nye ting, der her på det sidste har indfundet sig i vores hjem.

Kan ikke just sige at der er er blevet udsalgs-shoppet  til mig, men en hel del til mini-Lou. Det er jo lidt svært at prøve tøj med den mave jeg rener rundt med og ganske umuligt at modstå sødt børnetøj, der er sat ned med 50% med kroppen fyldt med hormoner 🙂

Skriv en kommentar

 • Hehe, det er da også præcis det man skal lave når an er højgravid og det er sommer!
  God fornøjelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Ja ik’ 🙂 Men glæder mig nu til at hun kommer – man har vel snart ventet 9 måneder… hehe

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederik siger at det er “Agne” der bor inde i mosters mave 😉 Han glæder sig til kagerne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hehe han er sej ham min nevø 🙂 Og der er masser af kage når i kommer op på barselsbesøg!

   Kram fra bette-søs

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, ville også meget gerne have en makronkage opskrift. De ser så gode ud! 🙂
  Og hvor er de blomstrede bukser bare fine! Årh altså…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Må hellere smide en opskrift op en af dagene – de er i hvert fald super lette at lave. Hehe ja det er svært til at stå for tøj i størrelse mini 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare noget super fint tøj altså 🙂 Hvor lang tid er der tilbage efterhånden?

  http://www.voresmini.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak 🙂 Har først termin engang i Juli, men utålmodigheden har som skrevet meldt sig. Så håber ikke hun kommer senere end beregnet..

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh kunne du ikke smide en opskift på de lækre makronkager på bloggen? haps.

  Mvh. Michelle-Marie
  http://www.asinmichelle-marie.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Husker det godt! Du fortjener helt sikkert at få shoppet igennem når baby er blevet ekstern! Men fin det bliver hun helt sikkert 🙂 Utroligt så mange penge man også skyder efter de små..! Jeg kan blive lige så høj af at shoppe lækkert tøj til Aya, som hvis jeg shopper til mig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hehe har allerede sagt til kæresten at når vi skal ud og trille barnevogn, skal vi lige forbi diverse tøjbutikker. Nøj jeg glæder mig til at komme i et par jeans igen. Men der går nok lige et par måneder til den står på skinny jeans igen.
   Jeg har også svært at holde igen med alle de fine tilbud på babytøj og bliver også helt høj som du skriver 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde Lou, jeg bliver så glad på jeres vegne. Det bliver så skønt for jer, og dejligt når lille pigen kan komme i det super lækre tøj! Jeg må indrømme, at jeg bliver virkelig rørt. Alt det søde tøj, og den fine mave. Sådan har vi fleste piger/kvinder det vel! Jeg glæder mig til at se Mini-Lou. Hun bliver den smukkeste baby! Du bliver en fantastisk mor Lou 🙂

  Kram og knus Lisette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Åhh det var en dejlig kommentar, tak søde Lisette 🙂 Man bliver nok lidt sensitiv når det handler om sådan nogle små størrelser. Jeg glæder mig også super meget til at se mini-Lou og se hvad hun er for en. Har helt sommerfugle i maven bare ved tanken..

   Knus og Kram til dig
   – Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mums det ser lækkert ud og hvor er det dog noget fint tøj du har fået købt til Agnes! 🙂

  Næste gang jeg kommer til Århus synes jeg lige vi burde ned og få en is på suppestegogis!! 🙂

  Kram<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hun kommer til at være en fin klædt lille dame 🙂 Og det er da bare en is-date Joanna! Kunne være super hyggeligt.

   Kram Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ih, hvor ser det hyggeligt og stemningsfuldt ud 🙂 Og sikke nogle fine sager du har fundet til mini-Lou 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak – og det er jo så kun en brøkdel af hvad jeg har hevet hjem.. Det var som skrevet lidt svært at holde igen 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sporty sunday