den dag det blev forår!

notice | challenge accepted!

Normalt ville Bon’A Parte ikke være noget for mig rent stilmæssigt, men nu har de lanceret et nyt “sister brand” under navnet Notice. Det er mere ungt på den stilede måde og så med en smule kant.  De vil gerne ramme en lidt mere individuel stil og at man kan mikse og matche. Jeg synes de har ramt rigtigt og at der er kommet en del rigtig fine styles ud af.

IMG_2161IMG_2162

Jeg har fået lov til at være med i en style challenge og det kan jeg jo ikke sige nej til. Min indre Monica (fra Venner) kan ikke stå for sådanne udfordringer. En udfordring hvor man skal implementere “Notice” i ens egen stil og ikke selv vælger styles. Derfor er jeg spændt på hvad der venter mig 🙂

I videoen kan i få en fornemmelse af hvor de vil hen med serien og ellers tjek Notice ud lige her.

)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

den dag det blev forår!