gyldne glimt - uge 13

new ghetto features

Har lavet en ny menu i min oversigtsfane der hedder “Omtale”. Her kan du finde forskellige fine anmeldelser af bloggen og andre fine gyldne godter fra bloglandet. Du kan bla finde den fine Stildagbog Nova lavede i februar om mig og ghettoen.

Under kategorier er der også kommet lidt flere inddelinger til, så det bliver nemmere at finde frem til mine Berliner indlæg for eksempel. Arbejder stadig på at få flere kategorier.

Skriv en kommentar

 • uh spændende! Sikke meget nyt der sker når man er væk fra blog universet! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super god idé, tror lige jeg vil huske at holde øje med hvad du gør..
  Jeg havde en veninde der beklagede sig lidt over opsætning og navigation på min blog for nylig. Og jeg ved at familien specielt, synes det kan være svært at finde bestemte indlæg – eller billeder fra ferier etc.
  Jeg har virkelig tænkt over det, synes min opsætning er meget standard, men kan sagtens forstå at den kan være svær at finde rundt i, specielt hvis man ikke er den store blog-læser.. Men ved stadig ikke helt hvordan jeg griber det an. Igår oprettede jeg så faktisk ny fane om skolen ‘TEKO’, men ved stadig ikke lige hvad løsningen ellers kunne være..

  hmm, nå det var meget pudsigt.. virkelig apropo – for mig! God påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gyldne glimt - uge 13