a year ago - april 2011

når tøjet strammer


Har været meget spændt på at lave dette indlæg og dele dette med jer! .. Jep jeg har taget lidt på henover det sidste halve år og det har været en smule svært at skjule her på bloggen 🙂  Den opmærksomme læser har nok bemærket at det har været lidt “tyndt” med outfit-indlæg. Tøjet er begyndt at stramme en smule om maven og har faktisk ikke været i mine yndlings skinny jeans siden november. Suk. Ellers har Ghettoen kørt som den plejer og  det vil den også blive ved med fremover. Jeg forbliver den samme, om jeg så er blogger-Lou eller Mama-Lou 🙂 Håber i stadig bliver hængende, selvom jeg er lidt tyk for tiden. Men glæder mig rigtig meget til om 11-12 uger hvor jeg (forhåbentlig) kan hoppe i et par skinny jeans igen og tage en “mini-me” i armene.

Skriv en kommentar

 • Iiih, stort tillykke med det! Jeg har ikke været i ghettoen længe, for jeg har ikke bemærket din fine mave. Håber du har haft en fin graviditet indtil videre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lindgaard

  Åh så fin du er! Stort tillykke 🙂 Der må hjertens gerne komme meget babystuff på din blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ami

  Grattis Louise! Det visste jag inte! När ska du föda? Har du gått på barsel? knus Ami

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hey Ami
   Tak for det 🙂 Jeg har termin 9/7 så nyder bare de sidste måneder nu og har ikke længe til barsel – forhåbentlig med en masse solskin 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååååååååh, hvor godt! TILLLYKKKKKKE! Jeg forlader i hvert fald ikke ghettoen! Aldrig i livet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, Lou! Har ingen idé om det! Tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tusind tak Ditte 🙂 Hehe nej jeg er gået lidt stille med dørene..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, kæmpe stort tillykke!!! Sikke en fin mave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ay caramba!!!! TILLYKKE TILLYKKE Lou!!! Sikke den mave klær’ dig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke!! 🙂 jeg smutter vertfald ingen steder selvom der kommer en lille mini-you!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tusind tak og virkelig dejligt at høre, ved at du har kigget med længe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah rj

  Wow, tillykke! Det havde jeg slet ikke regnet ud 🙂 Jeg følger selvfølgelig fortsat med. Selvom jeg på ingen måde skal være mor i den nærmeste fremtid synes jeg det er hyggeligt at følge med. En anden mor i cyberspace er hende her: http://www.taza-and-husband.blogspot.com/ – som er en af mine yndlingsblogs 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak Sarah 🙂 Dejligt at du bliver hængende i ghettoen. Det kommer heller ikke kun til at handle om mave og baby. Tror jeg fortsat vil bruge bloggen som mit lille pusterum væk fra hverdagen. Uhh tak for linket, kender den godt og har fulgt med i over et år. De er i hvert fald en super cool familie og smukke allesammen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare smuk ud 🙂 Det bliver rigtig spændende at blive mor – bare det var mig.
  Synes efterhånden alle er gravide eller lige har fået barn. OKAY! det er måske ikke helt rigtigt, men det handler måske mere om at jeg er møg hamrende skruk og får den vildeste misundelses(?) følelse i maven når jeg ser et lille barn eller en gravid kvinde.
  Men mange gange tillykke 🙂

  Mvh. Michelle-Marie
  http://www.asinmichelle-marie.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak Michelle-Marie 🙂 Haha jamen du kan da nok spotte lidt flere mavebilleder her i ghettoen et par måneder endnu og så en blogger-baby i ny og næ bagefter.. Kender godt det med at være skruk, hos mig kom det i perioder og det hjalp da min søster fik børn for nogle år siden. De er sgu skønne de små og lidt frygtindgydende selv at skulle have en 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg nyder også min niece, og jeg skal da ikke være bleg for at indrømme at jeg til tider (især når min søster ikke er der) påtager mig den moderlige roller overfor hende. Hun er skøn og dejlig, men jeg ville så gerne kunne snakke med når min søster og mor taler om det at være gravid. Det er det hele jeg går og glæder mig til, men alting til sin tid, og lige nu skal mine kommende børns far først lige findes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Åhh det kender jeg alt for godt mht niecen. Her er det bare en nevø i stedet og moster hjerte smelter når han siger “Moster”… Men ja det er dejligt at have noget i vente man kan gå og glæde sig til og selve det at skulle finde faderen er jo også spændende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, den havde jeg slet ikke lige luret. TILLYKKE! Hvor er det altså spændende, med en mini-Lou. Glæder mig til at følge jer fremover – det skræmmer bestemt ikke. Tværtimod – nu kan jeg være lidt skruk gennem dig 😉
  Den klæder dig, den mavse. Rigtig mange gange tillykke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke, søde Lou.
  Hvor er det spændende. Du ser stadig skidegodt ud, og jeg glæder mig blot endnu mere til at læse din blog nu da der kommer en hyggelig mini-you ind i billedet.

  Kram
  Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak Sofie og også for komplimentet:) Man føler sig en smule hæmmet ind imellem af ikke at kunne hoppe i alt det tøj man synes er fedt. Men tilgengæld sparer jeg lidt penge på den front.. Hvis man ser bort fra at lille-pigen allerede har fået hendes første baby-vans inden hun overhovedet er født 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor bedårende, Lou!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • WHAT, den havde jeg ikke lige set komme!! Det har du skjult godt 😉 hehe. Kæmpe tillykke herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Wow! Den har du skjult godt 🙂 Fra ingen mave til kæmpe mave over ét billede :b Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak 🙂 Jeg havde jo lovet dig der kom et “dagens” med bonus inden længe – så tadaaa!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh Lou!!! Hvor er det dejligt! Tillykke! Jeg har overhovedet ikke lagt mærke til det, hvorfor har jeg ikke det? …. ihvertfald så forbliver jeg selvfølgelig trofast læser! Også selvom du har en guldklump favnen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak søde Maja 🙂 Hehe må åbenbart have gemt babybulen godt..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg en ret ny læser af bloggen, men hold da helt op, det har du da skjult pænt godt (; Men stort tillykke! Vil da klart blive hængende alligevel 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiiih, STORT tillykke med graviditeten – og den kommende baby! Det er fantastisk at blive forældre – du har meget at glæde dig til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare dejligt, et stort tillykke!
  Havde godt lidt gættet det efter din kommentar ang. trilleture på min blog ;).
  Du kan tro, jeg bliver hængende, det er så spændende! Og du kan godt glæde dig, jeg synes, det er det mest fantastiske i verden at blive mor…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak 🙂 Ja den var vist lidt afslørende den kommentar. Men det er så hyggeligt at følge dig og Kröte, så det er svært ikke at kommentere lidt på sidelinjen..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yaaaaay, tusinde gange tillykke miss Lou, hvor er det sejt! Den havde ingen af os set komme overhovedet, men fedt! Selvfølgelig vil vi stadig følge med, ghettoen – nu med barn, wup wup! 🙂

  Christian og Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak for det i to 🙂 Måske det ender med at i bliver skruk allesammen… Hehe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med maven, søde Lou. Jeg tror ikke, der er nogen, der forlader Ghettoen på den bemærkning 🙂
  Og jeg ved, at du bliver en supercool mutti 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow – den havde jeg ikke lige set komme!
  Kæmpe tillykke med det 🙂
  Og selvfølgelig bliver jeg ved med at kigge forbi ghettoen i fremtiden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hvor er det vildt, jeg havde overhovedet ikke opdaget noget, haha! Stort, stort tillykke! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neeej! Jeg er og har altid været meget distræt, så selvom du er en af mine absolutte ynglingsbloggere, har jeg intet bemærket 😀 STORT tillykke herfra! Jeg vil fortsat følge din blog. Du bærer din graviditet så smukt, og er begejstre for at se hvordan det vil påvirke din blog med den nye titel “Mama-Lou” 🙂

  Knus Sasja 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Åhh tak Sasja – har også gjort mit bedste for at skjule det. Og virkelig dejligt at jeg har sådan nogle søde læsere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jubii og tillykke:)
  Glæd dig, det er det bedste i verden at blive mor! (Jeg har selv en pige på 14 måneder)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurraaaa! Nu er det officielt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke! Den klæder dig godt, maven 🙂
  Jeg har først lige opdaget din blog tidligere i dag – men skyndte mig at følge via bloglovin’, og dér bliver jeg. Mave eller ej 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak – super dejligt at høre Dyveke og velkommen i den gyldne ghetto 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke tillykke tillykke! Og selvfølgelig bliver jeg hængende, du gør det smadder godt, med eller uden maven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WAUW, hvor stort!!
  Mange gange tillykke – hvor er det fantastisk for dig.
  Jeg lover dig at blive hængende. Vil meget gerne se mere til Mam-lou og Mini-lou 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke Lou! Jeg havde faktisk godt tænkt over det der med outfit indlæggende. Nu håber jeg endnu mere at jeg lige møder dig til SPOT, så jeg kan se din fine mave ordentligt. Endnu en gang tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak Emma 🙂 Heh ja gik fra at lave mange til næsten ingen outfit-indlæg.. Men nu kan i få nogen med mave indtil videre.. Og ja kunne være super hyggeligt at ses til Spot!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke, hvor er det spændende 😀 Og hvor klær det dig godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Whaaaaaat? Ej tillykke med det 😀 Hvor vildt! Det har du godt nok skjult godt med “tilbageblik-outfits” og andet godt – jeg havde slet ikke fanget den!

  -Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hehe ja SURPRISE! Det har været en udfordring at gemme maven og nu hvor der ikke er langt igen synes jeg det var tid til at dele maven med jer 🙂 Og tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Lou, hvor er det skide fedt! Tillykke!
  Jeg har overhovedet ikke opdaget noget som helst. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tusind tak 🙂 Hehe, men nu er den ikke til at komme udenom!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej LOU! Det er løgn, hvor er jeg glad 😀 Du bliver bare verdens bedste og dejligste mor. Hvor bliver det skønt, at følge dig, og når den lille ny kommer til verden. Stort tillykke, til dig og din kæreste. I får sikkert verdens sødeste lille dreng eller pige 😉 At du skal være mor, betyder slet ingenting! Ihvertfald, vil jeg altid følge dig 🙂 Faktisk, gør det bare bloggen endnu bedre. Hvor er du smuk med den mave!

  Masser af kram, tanker og masser af glæde Lisette 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak søde Lisette – glad for at jeg ikke skræmmer folk helt væk med maven 🙂 Det bliver en lille pige og håber også jeg kan blive en ok cool mor hehe..
   Virkelig dejlig respons!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Fantastisk! Tillykke 🙂 Jeg forlader aldrig ghettoen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow tillykke… det er da dejligt. Og spændende:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

a year ago - april 2011