blandede bolsjer fra berlin

looking out on the rain

Sidder under et tæppe med en stor kop te mens jeg kigger ud på regnen med melankolsk musik i ørerne. Meget efterårs-agtigt! Men hvor er det skønt at tænke på at der stadig er en lille bid sommer tilbage. Jeg vælger at tro at DMI tager fejl og at der er en masse solskin liiiige om hjørnet:)

Skriv en kommentar

  • mh, til trods for at det er sommer og der burde være solskinsvejr synes jeg også det er hyggeren med regnvejr en gang i mellem 🙂 jeg sidder også bare indenfor og kigger ud af vinduet sammen emd en danskvand med mynthe og agurk 🙂 mums, det er bare hygge 🙂
    jeg håber du har nydt din regnvejrsdag.

    knus, Marie My fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

blandede bolsjer fra berlin