julehygge med Kähler

grey on a sunny day

Dette indlæg tilhører:  G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D K

Inden sneen lagde sig henover landet, havde vi den smukkeste solskins-vinterdag her i Aarhus. Jeg tilbragte dagen i min nye rullekrave-sweat og skinny jeans, som jeg virkelig nyder at være tilbage i (indsæt selv jubel og en lille fanfare) 🙂

Derudover nød jeg endelig, at kunne tage min lyserøde Soft Gallery jakke i brug. Købte den mens jeg var gravid, så det er først nu den kan lynes hehe. Men jeg har virkelig været overrasket over, hvor vind og vandtæt den egentlig er. Et stort plus når man triller over stok og sten til hverdag med en barnevogn og vejret ikke spiller den store rolle om man skal ud eller ej 🙂

IMG_0233IMG_0238IMG_0246

Outfit: Støvler Angulus | Jeans H&M | Jakke Soft Gallery | Rullekravebluse Weekday | Bumbag Núnoo | Solbriller Celine | Hue Urban Outfitters

Rigtig god aften derude!

Kh Lou

G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

2 kommentarer

  • smuksak! sådan ser jeg ikke ud 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

    Hvor er det bare et virkelig pænt outfit! Jakken er SÅ fin! Og hvor ser du bare sindssygt godt ud… Hvordan kan du se sådan ud, når du lige har født?!? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

julehygge med Kähler