gyldne glimt | CIFF edition

giveaway | Djeco snekugle med natlys

** Konkurrencen er slut – den heldige vinder blev fundet vha findenvinder.dk og jeg kan nu sige tillykke til Birgitte Andreasen 🙂 Jeg sender dig en mail! **

Tilbage i januar besøgte jeg Design Trade i forbindelse med mit arbejde. Udover det arbejdsrelaterede skulle jeg selvfølgelig rundt og se de forskellige stande. Det fik mig bla forbi Djeco, hvor jeg stiftede bekendtskab med den smukkeste natlampe – en rystekugle med lys og glimmer. Så bliver det ikke finere! Der findes tre varianter: en ballerina, en fisk og min favorit bambi.

IMG_0025IMG_0035

Den vidunderlige kugle er nu flyttet ind i ghettoen – YAY! Den første aften stod den dog på mit natbord og ikke hos den lille frøken. Jeg skulle jo lige teste den 😉 Den lyser i skiftende farver (på ingen måde disco-agtigt)) og hvivler glimmer rundt, når den er tændt. Så både et fryd for øjet slukket i dagslys og tændt om aftenen 🙂

Vigtigst af alt er den godkendt og et hit hos den lille frøken!

I samarbejde med Legebutikken har jeg været så heldig, at få lov til at dele min begejstring for bambi-lampen med en heldig læser her på bloggen.

For at deltage skal du blot skrive en kommentar herunder og fortælle, hvem du vil glæde med den fine lampe. For ekstra god karma kan du følge bloggen på facebook her og Legebutikken på instagram lige her (dette er dog ikke noget krav for deltagelse).

IMG_0972IMG_0969

Jeg trækker en heldig vinder onsdag den 13. august – held og lykke 🙂

Natlampen har vi fået i gave af Legebutikken – læs evt reklamepolitik

Skriv en kommentar

 • Orh ❤️ vi skal flytte og pigerne – Savanna 3 år og Filippa 4 år, skal have nyt værelse sammen. Den store et mørkerad og jeg har søgt og søgt efter en natlampe til deres nye hule. Avs den er dejlig den lampe med bambien i. Det vil være den bedste indflyttergave til pigerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karin petersen

  Den vil glæde mit lille barnebarn. Frida vil elske at kikke på den søde bambi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda J

  Den skal lille søde Dicte ha’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hvor er den sød. Er sikker på at en ballerina vil passe til divaen herhjemme, der lige er kommet på sit eget værelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne M

  Så fin er. Den skal min kusine på 5 år have hvis jeg er heldig at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg opdagede netop denne fine lampe på Instagram her den anden dag. Den er bare så flot, og når man som jeg har en stor svaghed for rystekugler, så er den det oplagte valg til sene ammetider, når min søn kommer til verden i november 🙂 Glæder mig!!

  Venlig hilsen
  Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg ville give den fine bambisnekugle til min lille niece på 2 år. Hun ville blive så begejstret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Mine to piger på tre og halvandet ville elske denne fine gives. Så smuk og fredfyldt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Sørensen

  Da vi var fået nr 3 og det blev en pige. Så mangler en masse pige ting og den vil passe så godt på hendes værelse i stedet for drengene ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Xenia iversen

  Jeg vil gerne ha den fordi min søn er sensitiv og dermed er ting der lyser og spiller meget beroligende for ham . Det kan hjælpe ham til at falde i søvn eller bare blive helt rolig .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken larsen

  Nu skal min datter snart ind og sove på eget værelse, og så ville den være helt perfekt på hendes værelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Bojsen

  Min lille datter Bella vil elske denne, hun er nemlig vil med Bimbam, som hun kalder Bambi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Pilgaard Nielsen

  Min datter Ida Agnethe´s forunderlige verden. Med en skildpadde der funkler når der er mørkt ville en Bambi gøre hende endnu lykkeligere end hun er i forvejen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  ihhhhh hvor er den fin, jeg havde også en snekugle da jeg var barn og har passede på den gemmen hele mit liv, lige indtil jeg mistede den ved en flytning for mange år siden, hvilket var et stort tab da jeg havde fået den af mine bedste forældre og som betød alt i verden for mig 🙂 så hvis jeg vinder denne skønne snekugle, vil jeg selv beholde den som en erstatning for den jeg mistede, dog skal alle mine unger og børnbørn selvfølgelig have lov til at nyde den lige så meget som jeg selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Bang Kehling

   Viola ville elske at have den som en ny del af putteritualet. Vi har et par dyr som vi i forvejen siger godnat til hver aften, men denne her ville nok komme til at overskygge de andre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åhhh Thor ville elske den med Bambi (Det ville hans mor ihvertfald 😉 )
  Nu er han jo ikke så stor 14 mdr, så den må hellere bo hos mor, indtil han er lidt større 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hansen

  Den er for sød, Min datter Victoria vil elske den ❤❤ og Alexander vil blive misundelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Min Alma helt klart. Fordi hun lige er blevet storesøster, og er pisse god til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Nej hvor er den fin – hvis jeg vinder vil jeg give del mit barnebarn Otto !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  SÅ skøn den er – perfekt til min lille solstråle Dagmar, der lyser op på hver en regnfuld dag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nastassia

  Hvis jeg bliver den heldige, skal min datter på 5 år have den fine fine Bambi lampe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Mørk

  Hvis det er snekuglen med bambi, så skal min søn forkæles. Men hvis det er snekuglen med ballerinaen, så er det min datter, som skal forkæles

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Nicolai ville blive så lykkelig, hvis denne fine lampe kunne flytte ind på værelset. Han er død misundelig på lillebror, som netop har fået den fineste lampe i gave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Frederiksen

  Jeg ville elske at smykke min prinsesses værelse med denne fantastisk fine og funklende sag<3 Hun er 20 mdr. og elsker dyr – er ret så sikker på hun hurtigt vil lære at sige bambi – for den kan hun da kun blive vild med<3 Elsker Diego! OG din blog;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Degnebolig

  Jeg vikke give den til min datter – hvis boblen er af plastik så den ikke kan gå i stykker – eller ville den skulle gå til min venindes datter Nellie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Bernov

  Min dejligste dejlige søn William på 21 måneder, som for 3 uger siden fik konstateret en blodsygdom, fortjener den! Han har været så sej til at få taget alverdens blodprøver og div. undersøgelser. Han elsker dyr og har brug for lidt hyggebelysning inden han falder i søvn. Det ville denne fine bambi-kugle-glimmer-lampe gøre godt 🙂
  Og så ville hans tvillingesøster Lillie bestemt heller ikke have noget imod at kigge på den.
  Jeg vil sætte stor pris på, at den kom hjem til os:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Jespersen

  Bambi til min lille zoë

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • OKAY.. Den snowglobe er sååååå meget min.. Først skriver min svigerinde at jeg skal ønske mig den til min datter Villas dåb.. Herefter får jeg en besked fra min mands kusine at den var lige noget for mig.. Her til aften sms’er min veninde mig et billede af den og siger jeg skal købe den – og 1 min efter blir jeg tagget på jeres IG henvisning hertil.. Så jeg ville åbenbart glæde mange – især mig selv og mine døtre med denne søde sag.. Hep hep

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rebecca jensen

  Den er så fin. Vinder jeg den ikke, skal jeg ha købt den til min søn som skal til at sove på sit eget værelse snart og ik mellem mor og far xD krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia volder handt

  Min søn Mathias ville blive glad hvis jeg vandt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzanne Nykov

  Hvor er det bare skøn. Har kigget efter en natlampe i et stykke tid til min kommende datter og den vil være perfekt 🙂 og det er os på tide at finde den efter som termin er her D. 21 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  Jeg vil give den i gave til min datters bedste ven, som desværre snart flytter fra staden til Jylland. Det er et stort savn, men det ville være et smukt minde at have imellem dem. Sådan en kugle kan gemme på mange gode begivenheder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Maria Holck Rasmussen

  Jeg ville give den til min søn, da jeg ikke mener det kun er en pige lampe, (min søn må gerne lege med dukker og lege prinsesse hvis han vil).. Han vil elske den ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane Svane Bentin

  Min søn, Harald, er dybt fascineret af lamper – han spørger “dét?” og peger på lamper flere hundrede gange om dagen. Det ville være så dejlig en overraskelse at give ham denne søde natlampe – og så endda her, hvor vi står overfor at flytte ham på eget værelse. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cebrina Djurslev

  Min lille pige på 4 måneder skal snart flytte på ejet værelse og vi har ikke nogen natlampe endnu, denne vil være perfekt til når hun skal spise i løbet af natten ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Fryd

  Jeg har netop stået med den i hænderne i dag og sukket over hvor skøn den er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Mangelsen

  Min søde datter Solveig vil jeg glæde denne med hvis jeg bliver den heldige vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Mattesen

  Ååårh SÅ fin!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Mattesen

   Tror 1/2 delen af mit svar forsvandt….? :-/ Men jeg ville glæde min lille Vega som bliver 1år på søndag, med den skønne lampe! 🙂 Hun ønsker sig også en lampe, så perfekt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Den er jo for skøn! Et must på alle pigeværelser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne fiiine natlampe ville jeg give til min veninde Louise som er gravid og lige har fået at vide at det skal være en lille pige. Det ville være den dejligste gave at give til min dejlige veninde og kommende mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er den yndig og smuk. Jeg vil elske at forkæle min søn Oliver med denne. Han elsker hygge, så denne lampe skal sprede hygge på hans nye storebrorværelse, som han er så glad for.
  Tak for en dejlig giveaway.

  Mvh Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg ville give den til min datter Thit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MyminMy

  Åhh den er så fin! Hvis jeg er den heldige skal min mellemste forkæles med den da hun er bange for mørke. Tror den vil gøre alle monstre til små bambier!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina V

  Åh den er bare så fin den lampe. Den vil passe perfekt ind på min lille Nanna’s værelse. Er sikker på, at hun vil elske den ligeså meget som jeg gør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Christensen

  Hvor er den skøn, hvis jeg skulle være så heldig, skal den stå herhjemme hos mig (lidt barn er man vel altid) til glæde for børnebørn når de kommer på besøg, så er der flere der går gavn af den og er sikker på de vil glæde sig til gensynet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Nielsen

  Åh gud hvor er den fin!
  Jeg ville give den til mine skønne tvillinge nevøer eller deres skønne tvillinge storesøstre og deres super mor til 4 /min fantastiske svigerinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Åh, altså måske en kende egoistisk, men nej hvor ville jeg gerne vinde den til mig selv 😉 har ikke kunne få den fine bambi ud af hovedet siden jeg så den på instagram 🙂 også bliver jeg 25 lige om lidt, så kan man vel godt ønske sig den fineste bambi glimmer rystekugle, det tror jeg ikke man bliver for gammel til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Thorup Eriksen

  Årh, krydser fingre. Ville ELSKE den på Haley’s værelse ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Andreasen

  Der vil blive kamp om den herhjemme. Den vil passe fint både hos min store pige men også på de mindstes deleværelse… Der må nok en forhandling til, hvis vi vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise Christiansen

  Min lille datter Karla Marie 🙂 Er igang. Med at indrette hendes værelse og vil pynte fint på en lille hylde ved sengen… Krydser alt hva jeg har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki hindhede

  Jeg vil glæde min lille prinsesse Freya. Krydser alt hvad jeg har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa Kjær

  Jeg ville give den til min krudtugle af en kusine, Clara på 3 år. Hun ville blive super glad for den (den er jo som sagt fyldt med glimmer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Tvedergaard

  Jeg har en dreng, der vil blive glad for natlampen på hans nye værelse..
  Krydser alt hvad jeg har for, at Karl bliver den heldige!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Min lille datter som snart skal dele værelse med sin bror vil elske denne kugle:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Rasmussen

  Jeg ville glæde min søde niece Isabella som lige har haft fødselsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Menika Isager

  Efter et hurtigt kig gennem kommentarfeltet, er det tydeligt, at denne giveaway nok er tænkt mest til børn. Men jeg har altså sukket efter den fine snekugle, siden du viste den herinde sidste gang! Vil det være helt forkert af mig, at jeg håber at vinde denne snekugle, som en gave til mig selv? Det håber jeg i hvert fald ikke 🙂 Jeg er dog sikker på, at min kæreste også vil synes om den, og at den vil bringe rigtig meget glæde og hygge, nu hvor aftnerne snart bliver mørke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Backmann Grubert

  Den vil være så fin på min datter Amalie Gerdas værelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Abildgaard

  Yndlings natlampen over alle…. Den ville passe så fint ind hos min lille prinsesse Rose, aka Tytter : ) hun er 14 måneder og et lille fantastisk væsen. Det ville glæde mit moderhjerte at se hende falde i søvn til sne glimmeret fra Djeco’s nye natlampe. Ps. The deer is totally my favorite as well. Vi krydser fingre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina øksenholt

  Den skulle mine to små prinsessen have inde på deres fælles værelse. De er 3.5 år og 7 mdr. Den ville være helt perfekt at have, så lyset ikke skal tændes, når en man skal ind til en af dem, hvis de vågner. Er helt sikker på at den vil bringe stor lykke hos den store og min lille pige, vil da helt sikkert også være fascineret af den og al dens lys og glimmer:-) så hååååbbberrr den bliver deres.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  DEN ER FANTASTISK !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Min datter ville elske den & passe EKSTRA godt på den… ..den anden ‘ryste-glimmer-lampe’ faldt på gulvet & gik i stykker!
  Hun var bund ulykkelig, så denne ville glæde det lille pigehjerte <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mathilde

  Den skal helt klart glæde min søde datter på hendes 7 års fødselsdag. Håber hun så vil blive i sin seng hele natten:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin. Jeg vil da klart glæde min lille dreng med den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg krydser også ALLE min fingre for at få fat i denne smækre sag. Godt nok har jeg ingen børn, men jeg er selv et stort legebarn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Benna

  Den vil jeg elske at vinde til min datter, Molly på 1 1/2 år. Hun deler værelse med storebror på næsten 6 år og mangler nogle mere girly ting på hendes del af værelset 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg vil glæde min 4-årige datter med den. Da hun var baby synes jeg at
  hun lignede stinkdyret Blomst (med de store søde øjne) fra Disneys
  Bambi, så jeg forbinder alle fine sager med Bambi med min lille pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Min kommende datter <3
  Hun ser dagens lys om et par uger, og træder ind i en familie, der i den grad er domineret af drenge – vi har intet fint og tøset i huset… Denne ville være PERFEKT til hendes fine værelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Geer Rossen Thougaard

  Hold op den er sød – forstår godt du er pjattet med den! 🙂

  Vi venter vores 1. barn til februar, og den vil være SÅ fint på babys værelse. Hvis ikke baby selv udtrykker sin begejstring for den, skal moderen nok gøre det 😀 ! EEEEEEJ den er fiiiiin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nejh, hvor er den bare super fin!
  Jeg ville give den til min bedste venindes datter. Jeg har kun mødt hendes datter en gang, fordi de bor i Island – mine planer om at blive yndlings’tante’ går ikke super godt, så at kunne give den til dem til jul når jeg besøger dem, ville være et sikkert hit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min dreng på 14 mdr ville blive super glad for det – og den ville moren i hvert fald også, den er SÅ flot! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil elske at give kuglen til min lille niece på 3 år. Den er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  min datter vil elske sådan en natlampe med bambi:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh altså jeg ville jo elske at tage udgangspunkt i sådan en fin lampe når jeg en dag skal indrette børneværelse. Og et kæmpe plus ville være at min mand ikke kunne skælde mig ud for at KØBE en børneting, hvis jeg nu havde vundet den! #snedigtnok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den skulle min datter have – men nok mere som aften- og morgenlampe, da hun kun vil sove i mørke. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jette Nim Larsen

  Den skal min venindes lille datter Ella have. Det skal være hendes “dåbsgave” fra os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den skal min kommende fine lille niece have. Den er så fin, så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise Rimestad

  Uh den er fin. Mine tre små piger Martha på 4 og Ingrid & Agnes på 2,5 ville ELSKE at dele den i deres girly soveværelse. Jeg håber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank Seemann

  Den skal min 3 årige søn have som gerne vil have lidt lys om natten 🙂 om nogle år kan hans nyankomne lillebror arve den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Den er bare SÅ fin! Vores datter ønsker sig den, så jeg ville meget gerne glæde hende ♡ Finere pynt til børneværelset fåes ikke. Faktisk så ville den også pynte i forældrernes soveværelse 😉

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda A Jensen

  Min Datter Emmarosa, hun er lidt mørkeræd, så hun er glad for lidt lys når hun sover.
  Lige nu sover hun med et lille juletræ med lys i, det forelskede hun sig i til jul og den er efterhånden ved at være lidt kedelig at se på, og så pynter den ikke synderlig meget på værelset, snarer tværtimod .
  Er sikker på at hun vil bytte juletræet, hvis hun ser den fine bambi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Hvor er den KÆR! Jeg vil glæde mig selv med den 😉 I am in love >3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Cortsen

  Jamen altså hvor er den fin 🙂
  Jeg vil glæde mig datter Silke med denne fine lampe, da hun deler min glæde for glimmer og pynteting. Vi flytter snart i nyt hus og den vil pynte så fint på hendes nye værelse. Hun deler i dag værelse med storebror, og denne lampe vil kunne holde hende ved selskab når hun skal til at sove alene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Ravnsbeck

  Åh, det er en skøn, skøn lampe. Som allerede er skrevet på listen med juleønsker, til begge unger. Skulle jeg være så heldig at vinde denne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen jeg er så forelsket i den og den må jeg bare eje. Tænker den skulle være til lille A, men jeg kommer nok til at have lige så stor fornøjelse af den :0) Da jeg så den på CIFF var jeg helt solgt og kunne slet ikke få øjnene væk fra den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sidder og klukker lidt af grin. For jeg kan godt se, at den her giveaway tilsyneladende bærer i retning af, at den totalt vidunderlige lampe er til børn og bør gives til børn – men her vil jeg så lige være den første til at bryde den tendens, for den der lampe ville så absolut blive en gave til mig selv. Ene og alene. Selvfed og i gaveunderskud! Men fordi man sjældent vinder noget på at være selvfed, så lad os da sige at jeg giver den til min kæreste – for så ved vi jo alle hvem der beslutter, hvor den skal stå 😉

  KRYDSER FINGRE FOR MIT HELD!

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Åh jeg prøver liiiige… Har fået en lille pige for næsten to måneder siden og skal nu til at vende mig til at gå amok i pigeting – SKØNT!!! (Har i forvejen en dreng på 5, så det kræver altså lige lidt tilvending hi hi). Nå vi krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chanett

  Kunne ik få kommentarfelt til at virke så hvis den allerede har gemt min kommentar så se lige bort fra denne, det er ikke for at prøve at snyde ❤️
  Vil glæde min datter med den, tror hun vil elske den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil glæde min datter med den, tror hun vil elske den ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Jeg ville forære min skønne lillesøster den. Hun er den sødeste og mest gavmilde pige. Så lidt forkælelse til hende ville være på sin plads 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhhh suk hvor er den cute!
  Ville elske at forkæle Gro med den – hun eeeeelsker rystekugler.

  Krydser fingre:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Brændholt

  Den ville jeg forære til min Birk vores skønne midterbarn, som har en fantasi så skøn og ville kunne finde tusinde historier i den lille kuppel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate Gammelgaard

  Åh den Ville bringe ULTRA MEGET lykke hos min lille datter, Maya på næsten 2,5 år. Har set på den flere gange og er dybt forelsket i den… Det er ikke gået Mayas næse forbi… Hun er ellevild og kalder på Bambi hver gang “Hej Bambi, vil du lege med mig? Okay!” Det er bare det sødeste ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte andreasen

  Må jeg fortælle en hemlighed? Den er til mig! Måske må min datter på 2 overtage den på et tidspunkt…. Men den er til mig! Fordi den minder mig om eventyr og skønhed. Fordi den husker mig på at beholde min indre prinsesse! Fordi den bare gør mig glad når jeg kigger på den….er det så slemt??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Det ville være en fin barselsgave 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte j

  Den skal min dejlige datter have, men den vil nok også glæde mit øje ret meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Århhhh den er SÅÅÅÅ fin! Min datter ville elske den – passer perfekt til hendes skovværelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette L

  Den skal min datter have, vi skal til at lave hendes værelse om fra baby til pige værelse. Så den er da et must! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Til min lille søn 🙂 Den får mig til at tænke på min egen barndom. Jeg var vild med Disneys Bambi og fik Stampe som tøjdyr i dåbsgave og den fulgte mig trofast længe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den er da for sød/fin og er sikke rpå den vil passe på datteres prinsesse værelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hvor er den skøn! Den ville være en fin gave til min lille nevø 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Åh, de er simpelthen så flotte <3 Jeg ønsker mig en helt til mig selv… Men skal jeg dele og jeg bliver nok ikke fri, så vil begge mine døtre og nok også vores yngste søn blive helt vildt glad for at have sådan en stående 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Yndig giveaway! Fuld af eventyr de rystekugler er.. Ville gerne give den til den lille pige min veninde venter her i august..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Pedersen

  Den passer perfekt til de kasser fra ferm living jeg har bestilt til Frederiks værelse !!!! Dem må da skulle sendes hjem til os 🙂 vh Dorthe Pedersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den skal lille Luli da forkæles med. Hun vil elske den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Jeg ville forkæle min kommende niece <3
  Kh Maria Seidelin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine S.

  Uh, den vil nevø Willum være vild med at falde i søvn til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nielsen

  Wow hvor en fantastisk lampe, den vil min datter på 3 år knus elske. Krydser finger for den flytter ind på hendes værelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Nielsen

  Den er jo helt vidunderlig!
  Kan man godt have sådan en som voksen ? 😉
  Ellers måtte jeg jo tørre den af på min yngste datter og så bare snige mig til lidt glimmer i ny og næ.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en skøn og fin lampe. Jeg er nybagt mor til en vidunderlig, men meget urolig lille dreng, så vi har lidt af en kamp herhjemme når han skal puttes. Han er glad for alt med glimmer, lys og musik, så jeg er sikker på at den vil være et hit hos ham både nu og når han bliver større. Vi er vilde med både Bambi og fisk:0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg vil glæde min datter med denne natlampe,hun kan ikke lide mørket når hun skal sove.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristjana Yr Jonsdottir

  Den er så fin, så fin. Er sikker på at min datter på 14 mdr vil elske den! Hun er ihvertfald ret glad for den levende bambi hun mødt i dyrehaven 🙂 Hun og hendes lillebror på 2 mdr må så dele den når han flytter ind på hendes værelse om et års tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud hvor er den fin!
  Så sød!
  Min datter, Liva, ville elske den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh den er SÅ fin, jeg er sikker på at Kamille vil elske den med Bambi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Rønsted Tvede

  åh hvor er den yndig og vil glæde min datter med det og ønsker det bliver mig der vinder det og er ligeså skudt i det som datteren og deltager <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Nøøj, hvor er den yndig og eventyrlig!!

  Ville elske at kunne give den til min dejlige nevø Laurits, som jeg simpelthen bare elsker så højt at det næsten gør ondt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ville glæde min datter på 3 med den – så sød og fin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • esther

  Jeg vil overraske min datter med den. Hun fortjener den så meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min lille pige, som lige nu fortjener lidt glimmer og magi i sit liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vita

  Det skal min lille Viggo da så jeg kan holde øje med ham i vuggen om natten og hive ham op til amning uden at skulle sove med den nuværende alt for lysende børnelampe tændt. Dejlig sommer til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lotte

  sikke en fin og sød natlampe.
  Hvis jeg er den heldige vinder, skal min datter på 3,5 år have den. Hun vil blive rigtig glad for den, er jeg sikker på.
  Lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Den ville da være et hit til min datter – hun er godt nok ikke mørkeræd, men mangler noget blidt lys hvis hun skal op på toilettet eller til at tænde når vi går ind til hende om morgenen eller når hun har mareridt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lillepigen – Helt klart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Vestergaard

  Jeg vil dele den fine fine natlampe kugle med min kæreste. Vi har lige besluttet at flytte sammen og jeg glæder mig helt vildt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så fin så fin og Albert vil synes den er fantastisk, så derfor skal han have den, hvis jeg er heldig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Så fin! Vi kæmper hen del med monstre hjemme hos os. Under sengen, i skabet, bag reolen. Gerne en halv times tid efter putning, sådan Alfons Åberg-style. Jeg er ret sikker på, at den her vil kunne holde monstrene væk, så det vil jo I den grad være den perfekte gave til mine to små!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Åh, den er fin! Jeg er på udkik efter en natlampe til min datter på 6 måneder som er pæn nok til at jeg vil have den stående på vores fælles soveværelse, og den der er da fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Lille Lily ville blive meget begejstret for denne fine lampe ( eller er det mere hendes mor!?!)
  Det vil i hvert fald pynte og være skøn nu hvor hun sover på eget værelse og nætterne, desværre, snart bliver mørke igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Eg Nefer

  Er sikker på min datter ville synes meget godt om denne fine sag 🙂 Men lillebror i maven vil sikkert også få øje på den, når han engang kommer ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hvis jeg vinder vil jeg forærer den til min skønne datter silke som skal til at lærer sove på eget værelse, så den vil være helt perfekt der til❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Sørensen

  Åh hvor er den bare vildt fin!
  Jeg ville give den til mine datter, så skulle den stå ved hendes seng ig hjælpe hende til og sove og hjælpen moren( mig) med at finde sutter i nattens mørke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Til min veninde Mette , der samler på snekugler. Den ville klæde hendes samling:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna Bjernø

  Den er så smuk! Ville elske hvis den kunne stå og være fin og glimtende når min lille søn engang skal rykke på eget værelse.. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natanja simony

  Min Vega ville elske den med Bambi i.
  Hun bliver 2år her den 29 – og denne ville jeg SÅ gerne overraske hende med på hendes fødselsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Min datter Marie på 2,5 år vil helt sikkert elske den, hun er vild med bambi og er lige til den slags lir 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville give den til min niece Alva som fyldte 2 år i lørdags 🙂
  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Bach Thaastrup-Leth

  Hvis, jeg skulle være så heldig at vinde, skal min lille datter helt sikkert have den stående på sit værelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Bach

  Iiih, den er så fin! Så den da du lagde den på Instagram og har luret på den med bambien siden da. Er sikker på den lille pige som kommer til verden om en måneds tid vil blive rigtig glad for den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min datter Andrea på 3 vil være den heldige modtager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjerstine Larsen

  Åhh hvor er den bare fin!
  Ville give den til mine 2 dejlige drenge som snart skal have værelse sammen. De er 5 år og en på 5 mdr.
  De skal have det store værelse og så flytter manden og jeg ind på et lille..
  Min store dreng og jeg snakker meget om indretning en og den her ville være perfekt 🙂

  Og kan se at du trækker vinderen på MIN fødselsdag!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Golden Ghetto 🙂

  Jeg er gravid med min første, så natkuglen skulle hjælpe både den kommende mor og baby i natte og dags timer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil glæde min søde (og til tider irriterende) lillesøster med den fine lampe. Hun er præcis ligeså pyntesyg og glad for nips som jeg, så den vil helt sikkert falde i god jord! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Vinsløv Andersen

  Kære Lou.
  Jeg har en dejlig pige på fem år, som snart bliver storesøster. Så for at alt ikke skal handle om hendes lille søster – Så kunne det være fantastisk, at give min store pige et lille stykke lysende magi. Selma bliver uden tvivl en fantastisk storesøster, for hun er fyldt til randen med eventyr, empati og humor. Det fortjener en særlig gave ❤️

  Kærlig Hilsen Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Mine to små vil elske at kigge på den 🙂
  De sover sødt nu, efter at vi måtte en tur til vagtlæge. Lillesøster Laura tog fejl af storebror Bjarkes finger og æsken, så han blev klippet i fingeren med en stor saks.
  De kan begge lide bambier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Nøj, hvor er den fin!!! Jeg har to tøser der ville elske at få sådan en fin ting til værelset!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Den er SÅ fin så jeg ville give min lille datter den. Og hold nu op jeg ville ønske at det blev os:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Mine 3 børn skal have den stående på deres værelse, så kan de sover trygt og jeg kan se gulvet og dermed undgå at træde på duplo klodser samt legemad når jeg roder rundt efter tabte sutter midt om natten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Den vil jeg godt nok gerne vinde til min lille datter. Hun vågner ofte om natten, men mon ikke den her kan lede hende videre i drømmeland.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Dau

  Min søde niece på 3 år ville ææælske at have sådan en stående, så hvis jeg er den heldige skal hun selvfølgeligt have den

  Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Var jeg så heldig at vinde, skulle min bonusdatter have den i ”kommende storesøster gave” 🙂 .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Denne smukke snekugle og lampe ville jeg elske at kunne give min lille datter der lige nu ligger trygt og godt inde i min mave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Teglberg Jensen

  Hov fik vist cuttet min forrige besked. Men altså den skal erstatte sørgelig IKEA model og så eeeelsjer han bambi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Mine to store drenge synes, at deres kommende lillebror skal have sådan en sød bambi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Teglberg Jensen

  Min snart 2 årlige søn fortjener denne skønne lampe. Vi har nu længe døjet med skidt natsøvn (læs MEGET skidt, har vågnet og grædt og været vågen HVER nat i et halvt år -støn) indtil jeg fandt ud af blidt lys på værelset og mus hjalp. Og nu har vi endeligt brudt den dårlige søvn og har i 1,5 måned fået så meget søvn som jeg ikke kan huske hvornår jeg sidst fik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie M K

  Min datter er vild med alt der glimter og lyser. Det kan få hende til at falde helt til ro. Derfor kunne det være helt fantastisk at kunne give hende denne smukke lampe. Så ville hun (og mor) nyde en rolig stund i ny og næ. Måske ville den kunne fungere som et redskab til at falde lidt ned inden sengetid, hvilket pt er lidt af en udfordring.
  Ja og så er jeg lidt forelsket i bambi.
  Jeg krydser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatiana sparre

  Jeg vil helt sikkert glæde min kommende niece som jeg glæder mig meget til at møde om et par mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvis jeg vinder, vil jeg glæde min lille datter med den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Hoff

  Til vores lille skønne nyfødte datter, på 4 dage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi beundrede den også ude på CIFF 🙂 Hvis jeg er heldig skal min lille Laurits have glæde af den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia Mandal Mortensen

  Ej, hvor er den bare fin! Jeg kunne godt tænke mig at glæde min mindste søn på 2, som mangler en fin natlampe. Jeg tror også min favorit er Bambi, men måske ville sønnen synes bedre om fisken? 🙂

  Mvh Kia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ih, hvor er den fin – den passer perfekt til min lille datters værelse;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvor er den fin. Den ville min August på 2 år blive meget glad for. Om en lille måned skal vi flytte, og det ville en hyggelig tryghed at have på sit værelse natten igennem. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vinder, vil jeg give den til min lille nye nevø 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna K.

  Årh, jeg er også fuldstændig pjattet med den yndige snekugle! Den måtte bestemt gerne flytte ind hos min lille datter og lyse fint op om natten, når hun inden længe skal sove på sit eget værelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry k r

  Åhh så fin den vil min yngste blive rigtig glad for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • candmor

  Det skal ham min lille krudtugle af en søn naturligvis 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia C Andersen

  Nøj, hvor er den bare fin. Jeg ville give den til min kusines lille datter i dåbsgave.
  Mia C A / aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Ville forære den til min lille nevø, som lige er fyldt et år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg vil glæde min datter på knap to år, der pludselig har fået helt vildt svært ved at falde i søvn om aftenen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde

  Wow hvor er den fin! Er sikker på at min datter på snart 3 ville elske den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Min lille datter ville blive begejstret for den fine lampe med bambi (og hendes mor ligeså)!

  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla gilsgaard

  Min pige er lige pludselig blevet mørkeræd, så den ville være et hit herhjemme, så væglampen kan få fred om natten 🙂 også pynter den jo også.
  Tak for en god blog ellers 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gyldne glimt | CIFF edition