Seje solbriller for en slik

Farvel og mange tak til en skøn tid

Det gør en lille smule ondt inde i mig over at skulle sige farvel til et kapitel, der for mig snart er ovre. Har I fuldt med på instagram, har I måske en fornemmelse af, hvor meget jeg har nydt min barsel. Den lakker nu mod enden og synger på aller sidste vers.

IMG_0223IMG_0221IMG_0256

Her i min anden barsel har jeg haft en anden ro og virkelig udnyttet de stille timer, hvor Edith har sovet til lur på at pleje mig selv. Nogle dage betød det kaffeaftaler, trilleture rundt i byen og andre dage sofatid med dertilhørende kage og Netflix. Det er en tid jeg aldrig får igen, da vi ikke skal have flere børn. Så derfor har jeg virkelig bare nydt hvert et sekund. Og det er såmænd også det jeg har tænkt mig at gøre de sidste to uger inden jeg starter på arbejde. Tiden skal også bruges på at køre Edith ind i vuggestuen og give hende stille og rolig start på vores nye hverdag.

Jeg kommer til at savne mine trilleture og at kunne kysse på bløde babykinder det meste af dagen. Men når det er sagt er jeg også virkelig spændt på at komme i gang igen. Mit arbejde ligger kun et stenkast fra pigernes institution og jeg har nogle super fine arbejdstider, søde kollegaer og kun 30 timer. Så det der hverdag skal nok blive godt!

Men indtil da vil jeg vandre rundt i mit skønne Aarhus, se en bunke dejlige mennesker, drikke en spand kaffe og fortsat kysse uendeligt løs på mine pigers kinder.

Kh Lou

8 kommentarer

 • Mette

  Kære Lou. Jeg stornyder at følge med i dit univers. Jeg bliver altid inspireret og tanket op med lidt ny energi😊 Og jeg har længe været nysgerrig på, hvad du arbejder med?
  Kh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hej Mette,

   Tak for dine super søde ord – de betyder rigtig meget!
   Jeg arbejder såmænd ved Kähler i M.P. Bruunsgade og før vi fik Agnes fløj jeg som stewardesse 🙂

   Og tak fordi du læser med!
   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det går så stærkt! Hvor er i (som altid) meget fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Alt for stærkt! Og tusind tak søde Serbrina 🙂

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke dejlige billeder 💕. Rigtig god jobstart til dig Lou👏🏻.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Mange tak og tak – det bliver vildt at starte op igen 🙂

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Hvor ser hun sød ud og altid glad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Ja hun lever godt op til navnet “Edith Evigglad” 🙂

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seje solbriller for en slik