giveaway | philips disney softpal

et oktoberbarn | ønsker

Der er flere grunde til at oktober er min yndlingsmåned og nu hvor jeg også er blevet gift i oktober, har jeg fået endnu en grund. Men jeg er og bliver et oktoberbarn og kan om nogle uger fejre fødselsdag 🙂
Fødselsdagsønsker

1. Mason Pearson Hårbørste – drømmer stadig || 2. Meyer-Lavigne Flowerpot || 3. Milk Bordlampe m. lyse ben og hvid ledning || 4. Nynne Rosenvinge Art No 47 Vanilla – har lige købt en anden udgave, men må også have denne || 5. Angulus Sko – er hooked på Angulus || 6. Stella Parfume – den har været min signaturduft siden 2005 og jeg løbet tør..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

giveaway | philips disney softpal