marmar copenhagen | the darker the night, the brighter the stars

angulus | shoe crush

Jeg har længe ledt efter et par sko med snører til at matche mine (mange) smock og A-formede kjoler. Sådan et par der var lidt fine i det med lidt detaljer og i helt blankt læder. Nu har jeg endelig fundet netop de sko!

Desværre var det ikke i en butik, så de kunne komme med mig hjem på stedet. Jeg spottede dem nemlig hos Angulus, da jeg besøgte deres showroom på CIFF i torsdags. Prøvede dem fluks, da de stod der i præcis min størrelse og min fod og den sko var et match made in heaven. Jeg ejer ikke engang et par sneaks, der er så behagelige at have på som disse. I må bære over med mig – jeg har virkelig fået et seriøst “shoe crush” 🙂  De MÅ blive mine, når de om alt for lang tid lander i butikkerne!

IMG_1116IMG_1111IMG_1108

Skriv en kommentar

 • Hvor er de bare pæææne! Jeg har selv et par sko i herre-look, og de er altså utrolig fine og næsten et must i garderoben 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Enig 🙂
   De er virkelig et must – i hvert fald i min garderobe, da jeg synes de er helt perfekte til kjoler! Godt at høre at jeg ikke er den eneste, der har det på den måde..

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare fede! Jeg er selv meget begejstret for sko/støvler i herre-looket – jeg skal altid lige hen og kigge og røre, når jeg ser nogle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Ja, de er så fine!
   Har det på samme måde, men de her er til dato de mest behagelige jeg har prøvet af den slags 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

marmar copenhagen | the darker the night, the brighter the stars