absolute christmas 2012

Så er jeg endelig landet hjemme i sofaen efter en masse travle juledage.. Det har været super hyggeligt at være sammen med familien og man er ikke ligefrem gået sulten i seng 🙂 Nu glæder jeg  mig til at trave Aarhus’ gader tynde og få en masse frisk luft de næste par dage.. For man trænger bare til at komme ud ovenpå al den julehygge..

IMG_3148IMG_3201

Klar på bagsædet til at indtage motorvejen..

IMG_3204

..med dejlig underholdning selvfølgelig. Havde givet migselv et mini abo. på Boligliv i julegave og det første nummer nåede at komme inden vi drog afsted. Langenæs bageren delte små æsker ud med deres egne flødeboller. Bestemt ikke et tosset sted at være stamkunde 🙂

IMG_3273 IMG_3280Mandelgaven gik til undertegnede og den er allerede nydt og fortæret. Favoritten var det blå “vibeæg”!

IMG_3291

IMG_3319Endelig hjemme i vandte omgivelser 🙂 Glædelig bagjul derude!

Skriv en kommentar

 • Dejlige billeder og fin julepynt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God bagjul! Håber du fik nogle gode gaver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak i lige måde! Og ja det gjorde jeg i den grad 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiiih hvor ser det bare hyggeligt ud! Hos os kom mandelgaven også fra Summerbird 🙂 Jeg var ikke så heldig at mandlen var i min ris a la mande men jeg fik alligevel gaven (min mor fik mandlen og forbarmede sig over “barnet”) 😀

  Mega fan af halskæde btw 🙂

  Bagjulekram til dig!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Det var vist også lidt min svigermor der hjalp mig med at få mandlen 🙂
   Halskæden var lidt et impulskøb (fra h&m divided), men er virkelig blevet glad for den!

   I lige måde søde Signe

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

må i alle have en rigtig...