beanie

weekend wear // leo

blog6Dette er min nye yndlingskjole! Den er fra Ruby Rocks og sidder bare helt perfekt. Glæder mig til at der kommer lidt flere solskinsdage, så outfit-billederne ikke bliver mørke og grå. Og nå ja, så jeg konstant kan gå i kjole 🙂

Skriv en kommentar

 • Hvor er den fin! Som Signe skriver, så er den jo som syet til din krop.

  Ih, jeg glæder mig altså godt nok også til sol og mere kjole venlige grader indenfor. Det er så besværligt med alle de lag strømpebukser, det kræver for mig om vinteren, at jeg oftest ikke orker kjoler. Og jeg trives jo ellers også bedst med skørt. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, at jeg åbner en flaske bobler, den dag vejret tillader mig at gå i bare ben og sandaler! Kom nu forår!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den også bare lækker og feminin 🙂
  Den klæder dig super godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak Ida! Glæder mig allerede til at hoppe i den igen 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den FLOT! Den er jo som syet til dig 🙂 Virkelig smuk farve den har også. Aaaaarh jeg får lyst til at shoppe nu… 😉

  -Signe aka your shopaholic sista!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Er virkelig også glad for den – og det er jo svært at skjule hvor meget Asos har lokket en i fælden, når man har en blog. Men hold da op hvor er jeg glad for at jeg lod mig friste og spendere hele 159 kr på denne skønhed 🙂

   /Lou aka your shopaholic partner in crime

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

beanie