Det perfekte sommersæt!

Aros i fuldt flor

I går tog jeg manden i hånden og trillede ned til Aros, hvor museet i samarbejde med Kähler Design havde inviteret sommeren indenfor. Museeumsgaden var pyntet op med masser af smukke sommerblomster i den fine Kähler keramik og man blev mødt af en skøn duft af blomster og lyden af fuglekvidder. Solen skinnede ind på de fine blomster opstillinger og der emmede af god stemning og godt humør 🙂

IMG_0387IMG_0382IMG_0396IMG_0390

Man kan stadig nå forbi og se den smukke velkomst til sommeren her i dag og det koster ikke noget, at gå igennem museemsgaden.

Vi var så heldige at Kähler Design havde inviteret os på frokost oppe på 8. sal, hvor Aros Food Hall ligger. En oplevelse jeg ikke ville have været foruden og kun kan varmt anbefale. Fantastiske smagsoplevelser og kunstværker på en tallerken og så fik vi spist hele to kurve med brød, men det var mere en lækkert. Udover at det er en meget smuk restaurant, så har de egen urtehave (på taget), bistader som kan ses inde i restaranten og et modningsskab til kødet, der ligeledes kan ses i restauranten. Er man iøvrigt ikke til kød, tryller køkkenet gerne vegariske retter. Jeg kunne skrive meget om maden og oplevelsen. Men synes selv man skal give sig den fantastiske oplevelse at besøget stedet og ladebillederne tale for sig selv.

IMG_0406IMG_0404IMG_0407IMG_0409IMG_0412IMG_0414IMG_0418

Vores besøg på Aros var i dens helhed en meget smukt og helstøbt oplevelse, der i den grad kælede for alle sanser. Jeg nød at være afsted med min mand i et par timer, dog med en Edith on the side. Hun synes selvfølgelig heller ikke at hun skulle sove lur. Så hun nød også blomsterduft og fuglefløjt 🙂

Go treat yourself – Og god søndag!

Kh Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det perfekte sommersæt!