pæne pasteller

YOU are golden

Tusind tak for alle jeres søde kommentarer på mit indlæg den anden dag. Dejligt at i ikke faldt helt af stolen og at så mange af jer bliver hængende i ghettoen. I kan tro jeg sætter pris på jer hver og én 🙂

(Billedet er fra starten af Marts, da bulen stadig var lidt diskret)

Skriv en kommentar

 • Kæmpestort tillykke med graviditeten! Hvor er maven bare smuk til dig, og hvor bliver det spændende at se mere til. Jeg glæder mig sådan til den tid i mit liv kommer. Må jeg have lov at spørge, hvor gammel du er? Det har jeg ikke kunnet finde noget svar på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak for det Nicoline 🙂 Ja det er en super spændende tid lige nu! Hehe nej min alder er ikke oplyst her på bloggen og vil lade det forblive i det uvisse.. Sjovere med lidt mystik – hehe

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih tusind gange tillykke, du er så skøn! Jeg blir helt sikkert hængende, så må du blogge lidt om cute børnetøj og ting;)

  Pernille //confessionsofadamoiselle.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Åhh hvor er du sød – tak 🙂 Ja måske lidt babysager – hun har allerede fået hendes første par vans inden hun overhovedet er kommet til verden endnu.. Hun bliver vel en blogger-baby 🙂 Men “moderen” kommer nok stadig til at fylde mest på bloggen 😉

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh lou, tusind tillykke skal det også lyde herfra. du ser simpelthen så fin ud (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

pæne pasteller