fine lyserøde sager fra Enfant

yoga night

I mandags var jeg blevet inviteret til prøvetime hos Yoga Collective her i Aarhus. Jeg havde helt glemt den fantastiske følelse, man har i kroppen efter sådan en time. Før jeg blev mor gik jeg flere gange om ugen til Ashtanga Yoga og har tit tænkt, at jeg godt kunne tænke mig at komme i gang igen. Så timen her var bestemt tiltrængt og sikkert også med til at give mig et skub til at komme i gang igen 🙂

IMG_0432IMG_0436yogac_yndlingsting_18yogac_yndlingsting_30yogac_yndlingsting_24

Nicoline der er totalt yoga-yummy 🙂

yogac_yndlingsting_45IMG_0431IMG_0428

Rammerne for timen var i mine øjne helt perfekte! Med afdæmpet lys og fine detaljer. Nele fra Yndlingsting, der sammen med Yoga Collective var aftenens værter, har leveret de smukkeste lamper til rummet. De er håndlavet og lavet af træfiner her i Aarhus af Nele selv.

Aftenen blev afsluttet med lækker mad fra Fika, som er et af mine yndlings take-away steder. De laver nemlig de lækreste salter og så er de tilmed piv sunde. Jeg spiser jo faktisk andet end kage en gang imellem 🙂

Jeg har lovet mig selv at skulle afsted igen og faktisk tilbyder Yoga Collective også børne- og familieyoga, så nu er der no excuses!

(photo credit billede 3,4,5 & 6 Mia Mortensen Photography)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fine lyserøde sager fra Enfant