blege stænger og mere sol

yet another sunny day

I går nød jeg solen i Aarhus’ gader // spiste frokost på restaurant Margueritten // mødte super søde Lisette, som havde været på udsalgs shopping // spiste is på Suppestegogis (det var tiltrængt!) og havde selvfølgelig lille Agnes med hele vejen 🙂

Skriv en kommentar

 • Amen Lou… Det der outfit – det er jo perfekt! Elsker den nederdel, og kombineret med converse elsker jeg den faktisk endnu mere hehe 🙂

  -Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak Signe 🙂 Hehe Converse er det eneste jeg går i for tiden – har heldigvis tre par jeg kan skifte imellem, så mine tæer ikke bliver alt for sure 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fine sommerbilleder 🙂
  Jeg er SÅ vild med dit outfit, den nederdel er dælme skøn!

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak 🙂 Det er såmænd også min yndlings-nederdel!

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Giver signe ret!
  Du er i meget fin “form” så kort tid efter fødsel!
  Jeg kæmper stadig med et par kilo (17 måneder efter fødsel…) Træner flere gange om ugen og synes selv jeg spiser ret fornuftig kost!
  Nogle er bare mere heldige end andre. Min veninde havde helt flad mave efter få uge… det har jeg stadig ikke! Suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Ja det er desværre forskelligt fra person til person hvor hurtigt det går og ikke altid retfærdigt.. Det er jo noget af en omgang kroppen skal igennem med sådan en graviditet og ikke mindst fødslen og ammeforløbet. Men lige meget hvad er der ingen der kan tage den super seje oplevelse fra en, at man har båret et andet liv inden i sig. Mere kvinde bliver man ikke 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det var et gode møde! Vi må hurtigst muligt finde en dag søde Lou 🙂

  Kram Lisette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ved ikke om dette emne er for personligt. Kan bare ikke lade være med at bemærke, at du simpelthen er så fin og slank, selvom du lige har født.

  Hvor overfladisk det end lyder, frygter jeg selv lidt den dag min krop skal blive helt uformlig efter graviditet.

  Men når man ser på dig, er mit skræmmebillede helt ude af proportioner.

  Fin er du i hvert fald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hej Signe

   Jeg er glad for at jeg måske kan pynte på dit skræmme-billede. Har på ingen måde fortaget mig noget ekstraordinært for at komme i mit gamle tøj efter fødslen. Tværtimod har vi herhjemme hygget med is, kage og lign og motionen har kun været gåture med barnevognen…
   Og tak for de søde ord 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

blege stænger og mere sol