street coffee

windy wednesday

Der var vind i håret da Michelle og jeg mødtes i Vestergade i går. Var helt bange for at cyklen skulle lette på vej derned. Den grønne mur så så fin og indbydende ud at vi lige måtte tage et par (fjollede) billeder.. Synes ikke vejrudsigten ser for godt ud her til påskeferien. Suk. Den må stå på indendørshygge med slumretæppe, hjemmebag og godt selskab af venner og familie i stedet for, hvilket bestemt heller ikke er dårligt.

Skriv en kommentar

 • Nice mur i hvert fald!
  Jeg havde også lige vænnet mig til det dejlige vejr. Jeg nåede ikke engang at få en is. Måske er det også bedst, haha :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er fin! Jeg er også på jagt efter en trenchcoat 🙂
  Jeg er heller ikke helt tilfreds med vejret, men ja der er jo også en charme ved indendørs hygge. Jeg har dog ikke påskeferie, så håber ikke vejret bliver for slemt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Det er nu min veninde i den fine trenchcoat (som jeg også misunder..).

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

street coffee