Gyldne Glimt

Weekend Wishes | Enhjørningen Louise

REKLAME (Affiliate)

IMG_0181

I torsdags besøgte jeg København og det halv-årlige Copenhagen International Fashion Fairs (børnedelen) bedre kendt som CIFF Kids. Der var jeg som altid Play For Life for at se og høre lidt om hvad, der rører sig på legetøjsfronten. Og der mødte Edith, som jo var min mini side kick på messen, den fine enhjørning 🙂Allerede i august sidste år spottede jeg denne fantastiske og meget bedårende enhjørning ved navn Louise på instagram og var solgt med det samme. Ja tænk sig jeg også kunne være til andet end legetøj i afdæmpede farver og Jellycat, der jo har en stor plads i mit tøjdyrshjerte 🙂 Men har altid haft et soft spot for enhjørninger siden jeg som barn så “The Last Unicorn” (som jo er tussegammel).

Louise er fra det belgiske mærke Lilliputiens og findes faktisk i flere udgaver, såsom stabelpyramide, aktivitetsdyr og min (og Ediths) favorit spilledåsen med lys 🙂

IMG_0182IMG_0179IMG_0187

Enhjørningen blev også godkendt af Edith, som ikke helt ville give slip igen. Så skal jeg forkæle hende med noget nyt og ikke kun det aflagte fra Agnes, skal det helt sikkert være den fine frk. Louise i form af spilledåsen med lys 🙂

Rigtig god søndag derude!

Kh Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldne Glimt