Spar 20% på efterårsfavoritterne - kun i dag!

VIND | Smukke accessories til håret fra RELOVE and roses

REKLAME

** Konkurrencen er slut og vinderen blev fundet vha. siden findenvinder.dk – tak til alle der deltog og stort tillykke til Cathrine N. som jeg straks sender en mail.** 

I dag gæstede jeg Finders Keepers markedet her i Aarhus. Der faldt jeg helt i svime over de fine hårbånd og scrunchies fra RELOVE and roses. De var så fine, at de skulle deles med Jer kære læsere.

Siden sidste år har jeg gået en del med hårbånd. Primært et sort et, men i år er jeg gået over til de mere farverige. Disse er tilmed super bløde idet de er lavet i silke og de sidder meget behagelige. Idéen med at de fine sager er lavet ud af genbrugssilke og dermed fortsætter stoffets histore, synes jeg er super tiltalende og fin.

IMG_0071IMG_0090IMG_0056IMG_0077IMG_0092IMG_0080

I samarbejde med Mia fra RELOVE and roses har jeg fået lov til at forkæle en heldig læser med et valgfrit hårbånd og en scrunchie. For at deltage skal I blot smide en kommentar, hvor I evt. linker til Jeres yndlings accessorie fra RELOVE and Roses – find dem her. Derudover må I også hjertens gerne smide lidt kærlighed efter Mia på hendes instagram her.

Jeg trækker en heldig vinder søndag den 2. Oktober – Held & Lykke!

 Kh Lou

Dette indlæg er lavet i samarbejde med RELOVE and roses

48 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% på efterårsfavoritterne - kun i dag!