Boligdrømme

VIND | Lækker december forkælelse

REKLAME / SPONSOREREDE PRODUKTER

** Konkurrencen er slut og vinderen fundet ved hjælp af findendvinder.dk – stort tillykke til Karoline og tak til alle der deltog! **

December nærmer sig med hastige skridt og måske det for mange bliver en travl måned, hvor man hurtigt kan glemme, at stoppe op og nyde en stille stund. Jeg værdsætter virkelig de små stille øjeblikke, selvom det ikke altid er dem jeg har flest af. En god kop te eller lidt ekstra tid på badeværelset kan gøre underværker. Derfor har jeg i samarbejde med Pukka/Naturesource og Balance Me fået lov til at forkæle en af Jer og forsøde de stille stunder med dette skønne sæt bestående af nogle af mine favoritter.

9df7e437-b21f-4c65-ae00-678e08a5a32f

Sættet består af den fineste julekalender fra Pukka med 24 forskellige varianter af deres velsmagende te. Derudover et lækkert skincare sæt fra Balance Me bestående af ansigtsvask, en crazy lækker ansigtscreme, ansigtsolie (en ting jeg sværger til især her i vinter halvåret) og en god øjencreme til decembermånedens trætte øjne. Så det er virkelig nogle lækre sager der er på højkant.

c54405ce-2ba2-464f-94e3-8153b1139f29 268b6ece-398c-491f-bb14-ea813d3c63f0 720db065-df1d-403d-827c-68bebe9aea79 fb62327e-6efc-4599-90a1-7bcb9aaa5f7a

For at deltage skal I smide en kommentar herunder og fortælle hvornår på dagen I bedst kan lidt at nyde en rolig stund 🙂

Følg gerne med via Instagram @goldenghetto (dog ikke et krav for deltagelse)

 – Jeg trækker en heldig vinder fredag den 24. november

Held og Lykke!

Tak fordi I kiggede med,

Kh Lou

101 kommentarer

 • Kristina K

  Jeg er den første der kommer hjem om eftermiddagen hjemme hos os og jeg elsker at sidder og nyde freden i sofaen, gerne med en kop te, inden resten af familien dukker op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Om aftenen – sofa, bøger, Instagram 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Sørensen

  Det gør jeg om aftenen, når jeg er kommet hjem efter en lang skole- og arbejdsdag. Så er det dejligt at lave en kande te, rense ansigtet for makeup, tænde stearinlys og hygge med en god serie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Det gør jeg 100% om aftenen når resten af familien er gået til ro – med ild i brændeovnen, te og en bog:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Om aftenen når dagens pligter er overstået.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oij, hvilke herligheder! Jeg selv nyder særligt de morgener, hvor det lykkes mig at stå op i tide til at sidde i stilhed og vågne op til en ekstra kop kaffe. Men det gør også godt, at slutte dagen af med en kop te og en god bog eller et afsnit eller to, af den serie vi nu lige er igang med. 🙂

  God jul, fineste Lou.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Om aftenen efter børnene er puttet, og jeg sidder med sex and the city i fjerneren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Der er ikke noget bedre for mig, end at komme hjem efter en lang dag og falde ned med en kop te i hånden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker en stille morgen, mens huset er helt stille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania Pedersen

  Om morgenen… inden hele hytten vågner 💕☕️ Bare sidde i ro og mag og lade op til en ny dag, inden der skal jongleres med madpakker ~ inden der spørges “Mor, hvor er…? Hvor er…?” Bare nyde en ny dag, inden den for alvor starter 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Hasfeldt

  Jeg elsker at tage en kop te om aftnenen og nyde stilheden og stearinlysets skær ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Christensen

  Morgenens kaffe efter aflevering af børnene og fodring af hønsene og inden dagens arbejde er helt klart den roligste tid på dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Linder Hansen

  Jeg nyder stilheden med en kop te om aftenen, når man slapper af efter en lang dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg nyder gerne en stille stund når alle børnene er puttet og sover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg nyder at drikke en kop te eller kaffe om aftenen når alle tre piger er puttet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  For mig er det om morgenen – nyder stilheden og får en god start på dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Efter aftensmaden med en kop te 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Om morgenen på job når jeg kommer først 😀 så kan jeg nyde stilheden med en god kop te 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg står en halv time tidligere op end jeg skal så jeg kan nyde min morgenkaffe under dynen med lidt nyheds og blog læsning, sådan en dejlig rolig start på dagen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine morgener er hellige for mig, helt alene inden resten af huset vågner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Det eneste tidspunkt, hvor jeg virkelig kan slappe af, er når begge piger er puttet. Elsker de aftener hvor jeg prioriterer at slappe af i sofaen med en kop te, frem for at rydde op, vaske tøj osv. Nogen gange, må det bare vente!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg elsker at drikke en kop kaffe efter aftensmaden og læse blogs imens. Det er for mig en rolig stund 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholm Sørensen

  Jeg er et rigtigt morgen-menneske og nyder at komme tideligt op inden dagen rigtigt er begyndt, hvor jeg kan nyder min kaffe og tjekke dagenes planer ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Elsker når jeg har tid til at nyde en rolig stund, hvor at jeg drikker lidt te og for læst lidt bog inden at jeg smutter i seng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Når børnene er puttet og oprydningen klaret omkring kl 20-20.30 så synker jeg sammen i sofaen med en kop the

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Mm, det afhænger nok lidt af hvilken slags dag, det er. Men der er jo HELT ro på om aftenen, når alle er puttet. Så får jeg lidt mig-tid, og selvfølgelig er det rart. Men jeg havde også ro i hovedet i søndags, hvor jeg lå og krammede min datter under dynen, mens vi så film. Det var virkelig rart. Og roligt. OG: Jeg tror december skal være en te-måned for mit vedkommende. Jeg drikker alt for meget kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Jeg holder meget af tiden mellem kl. 16.00 – og 17.00 hvor jeg plejer at synke ned i en god stol, med min gode bog og en kande grøn te. Så kan verden udenfor gøre som den vil, – jeg slapper totalt af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg elsker at nyde en rolig stund, inden jeg skal sove. Jeg kommer dog ofte, til at tage den rolige stund, når jeg er hjemme fra arbejde, hvilket gør at jeg ofte er ved at falde i søvn ved 18 tiden haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg elsker at nyde en stille og rolig stund, når jeg kommer hjem fra arbejde sidst på eftermiddagen. Her sætter jeg mig som regel i sofaen og nyder en god kop te efter en lang dag. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne thing

  Jeg nyder en stille stund om aftenen når sønnike sover og inden jeg selv skal (tidligt!) i seng – så er der lige lidt dejlig stilhed og ro til at puste ud efter en lang dag. Jeg drikker som regel også en kop Pukka the om aftenen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Min foretrukne stillestund er sidst på eftermiddagen, hvor hovedet kan trænge til ro og pause efter en dag på uni eller arbejde. Og netop om eftermiddagen foretrækker jeg en kop te fremfor kaffe med (masser af) koffein 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine V

  Sikke dog en dejlig konkurrence ! 🙂 Jeg holder allermest af, at nyde en rolig stund om morgenen, hvor jeg gerne vågner langsomt mens jeg går i bad, tænder lidt lys og enten hører noget musik eller har Go’Morgen Danmark kørende i baggrund i mens jeg spiser en stor morgenmad. Det er simpelthen den største hverdagsluksus for mig at sørge for at have god tid og blive klar til dagen ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Om aftenen i sofaen slapper jeg bedst af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L

  Jeg nyder at have god tid om morgenen c: Stå op og strække mig, nyde at tage et bad og lave te 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Min stillestund er om aftenen, når begge børn sover og jeg kan læne mig tilbage i sofaen, med noget godt chokolade

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline M

  Til morgenmaden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg nyder en rolig stund om morgenen – Hellere en rolig start end et bad 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Jeg sætter allermest pris på min stillestund om aftenen. Når alle dagens gøremål er klaret, og man har lavet og spist aftensmad er der ikke noget bedre, end at tage et varmt bad, lave en dejlig kop te og så slappe af i sofaen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Uha, så lækkert! Jeg ville nyde at forkæles med de fine ting, og dele lidt te med min ældste pige på 10 som også er vild med pukka. De roligste stunder i vores hus er vist aftentid når pigerne er faldet til ro og alle praktiske ting er klaret😉så kan der godt blive lidt tid til selvforkælelse og tid til refleksion over dagen det gået😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Sejersen

  En dejlig morgenstund på mit baseværelse, hvor der gerne skulle være lidt tid til at gære sig klar til dagen. Tekalenderen ville være skøn da jeg elsker te, ogikke plejer at have en julekalender 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B.

  Nu hvor jeg er på barsel, nyder jeg en stille stund mens min yngste søn sover første lur og min store søn lige er blevet afleveret i børnehave. Der er typisk lige et kvarters tid til at nyde en kop varm kaffe eller te foran brændeovnen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille

  Jeg elsker at været stået tidligt op, fået ordnet lidt ting, spist mig selv og barn af og SÅ hoppe tilbage i sengen med en kop te (måske dynen stadig er varm😍) og bare slappe heeelt af i ro og mag. Dét er skønt. Det ville også være edderskønt med lidt hudforkælelse😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Jeg elsker mandag morgen med morgenkaffe i sengen sammen med min dejlige kæreste – det er sådan en god start på ugen! Og ellers er vores aften-hyggestunder med snak og en god kop te virkelig også guld værd! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Jeg elsker de sene aftener, hvor jeg ligger og læser ved siden af min sovende mand, og kan høre mine sovende børn oghund snorke inden ved siden af. S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Om morgenen efter træning, med en kop kaffe eller en god kop te! Det er det bedste tidspunkt på dagen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ville foretrække en rolig stund om morgenen men, let´s face it, med tre børn i hjemmet er det bare ikke en mulighed.Så nu har jeg besluttet at gøre lidt mere ud af aftenerne, lidt selvforkælelse ud over sofatiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Brandhøj

  Når jeg kommer hjem fra studiet og lige skal koble af – gerne i selskab med et magasin 💭

  De bedste hilsner
  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Lund

  Når det en sjælden gang sker at min datter på knap 2 år sover længere end mig, nyder jeg virkelig at have god tid til mig selv mens huset er helt tyst og stille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bundgaard

  Jeg er småbørnsmor hvilket betyder få ugentlige bade, alt for lidt søvn, når jeg køber ting er de i 90 % af tilfældene til mine drenge og generelt er jeg inde i en periode hvor “mor tid” er en by i Rusland. Håber og krydser fingre for at jeg bliver god til det i december og i så fald er kl 20 om aftenen en god mulighed.. jeg krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Bendix

  Jeg er netop (endelig) gået på barsel og når storesøster og husbond er sendt afsted og solen står op og skinner ind i mit badeværelse så er det tid til rolig selvforkælelse af krop og sjæl ☺️ Lækre produkter og the vil bare gøre barselstiden endnu bedre 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Om morgenen – da det er vigtigt at komme godt i gang med dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Jeg nyder morgenen på arbejdet inden de andre kommer – foran computeren med en kop the. Rolig forberedelse til dagen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Om morgenen, er absolut ikke morgenmenneske og har rigtig meget brug for ro og stilhed om morgenen førend min dag kan begynde 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Det er helt sikkert om morgenen, før resten af familien står op. Så nyder jeg gerne en kop te mens jeg stille og roligt gør mig klar til dagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morgen. Er midt i min rolige stund lige nu, hvor jeg vågner lige så stille og glor mobil og deltager i fed konkurrence 😉 og NYDER det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Min morgen er min rolige hyggestund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille I

  Helt klart om morgenen (som det er lige nu faktisk) – den lille halve time fra jeg vågner til jeg rent faktisk skal i gang med noget. Den pause er skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har gjort torsdag aften til min slappe-af aften. Mindst en time med et godt bad, scrub, hårkur og god musik – gerne efter en løbetur. Nyder det ekstra meget pt, da det nok kommer på pause med babys ankomst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Rasmussen

  Morgenstund har guld i mund. Den absolut bedste tid er skumringen inden by & mennesker vågner. The med solen der stiger op over byens tage er guld!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg elsker tidlige morgener, mens resten af familien stadig sover, med en varm kop te og en bog eller lidt bloglæsning. 10 min kan være nok til en god og rolig start på dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Om aftenen, men det er ikke ret ofte det sker :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg nyder helst en rolig stund på sofaen foran fjernsynet, inden en aftenvagt på sygehuset. Gerne med hækletøjet i hånden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil nyde teen om tidligt på dagen alene før hele huset vågner så jeg er klar til at møde min dejlige familie med ro og overskud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Jeg nyder en (meget) tidlig morgenstunden kl 4.30 inden resten af huset vågner. Selvom det erctidligt fungerer det fint for mig. Jeg drikker the og strikker 👌🏻
  Morgenhilsner fra Lone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Tidlige aftener når børnene er putter og netop har overgivet sig til søvnen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  Jeg kan bedst lide det om aftenen, hvor man kan slappe helt af og reflektere lidt over hvad man skal næste dag, evt med en god serie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh, hvor lækker en gave til ren selvforkælelse.
  Jeg elsker den sene aftenstund hvor resten af husstanden er gået til ro og jeg bare kan få lov at dimse lidt rundt for mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Årh fine ting! Jeg elsker nætterne, når hele huset sover omkring mig. Kan godt lide at ligge og læse flere timer, mens jeg lytter til mand og børns stille vejrtrækning .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Dejlig julekalender og produkter, jeg vil meget gerne deltage:-)
  Jeg elsker at stå op som den første i huset og tage en rolig stund med dejlig kaffe og så elsker jeg at tage en rolig stund om aftenen foran tv med en kande lækker te:-)
  Hilsner til dig og håber du nyder dine stunder:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg nyder altid mine aftener efter en dag fuld af forelæsning på uni og (uendelige mængder) læsning. Det er et af de eneste tidspunkter, hvor jeg giver mig selv 100% fri og ikke skænker læsningen en eneste tanke – måske mit yndlings tidspunkt på dagen :-)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  En sød giveaway som jeg vil sætte pris på st vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Det bedste tidspunkt, hvor jeg kan nyde en rolig stund er efter arbejde. Jeg starter med at tage et varmt bad og tage morgenkåbe på, spiser måske en lille eftermiddags snack og drikker noget varmt(især nu hvor vi går de kolde måneder i møde)
  Tjekker om jeg har noget på min to-do liste, ellers nyder jeg bare stilheden og er så klar til at forberede aftensmad. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie G

  Når jeg kommer hjem fra studiet, er det så skønt lige at nyde en kop te og slappe lidt af inden der skal læses til næste dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Aa. Jensen

  Jeg værdsætter allermest de stille stunder, som kommer helt uden jeg havde planlagt det – en fordybet snak med min mand over morgenbordet, fordi unger har fundet hinanden i leg, eller tiden til at skabe mit eget univers med papir og en lånt tusch fra mindsten min, mens hun tegner med lige så stor fordybelse ved siden af mig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Jeg nyder altid mine morgener med en kop the og om aftenen slutter jeg også af med en stille stund, det giver ro i sjælen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Den bedste stund for mig, er mine morgener. Jeg elsker, når jeg forlænger nattens ro så langt ind i morgenen, som muligt❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Holmgaard Jensen

  Om aftenen efter aftensmad og gøremål!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg nyder den rolige stund om formiddagen, hvor min mand er på studiet, og vores 3,5 måneder gamle baby sover dagens første (og eneste garanterede) lur. Det er aldrig til at sige hvor længe den varer, så det er om at skynde sig at smide benene op, slupre en kop te og nyde stilheden inden det går løs igen. Efter en nat uden meget søvn, overvejer jeg altid lige om man burde smide sig i sengen også, men den stille stund alene med et blad, en blog eller en bog vinder altid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg elsker den rolige stund efter min søn er puttet til nat, hvor min mand og jeg kan nyde lidt kvalitetstid med et spil eller en god film/serie! ☺️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Sikke lækre sager der er på højkant. Jeg krydser fingre!

  Jeg nyder bedst en rolig stund om aftenen inden sengetid. Jeg ved at hvis der ikke er ro på bliver det en kamp at falde i søvn. Så afslapning på sofaen, dæmpet lys, noget godt i fjernsynet, gerne i armene på min kære mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Om aftenen når kiddo’s er kommet i seng 🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Nyder en stille stund sidst på dagen- Tænder duftlys, vasker dagen af, smører ind og kravler i blødt tøj – Helt perfekt! Dejligste julegiveaway!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Om aftenen, med chokolade og serie-binge :^)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalie m

  Helt tidligt om morgenen, når jeg har tid til bare at være mig fordi byen stadig sover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Om eftermiddagen, når en god kollega og jeg mødes over en kande te, imens vi arbejder. Det er utrolig hyggeligt og en dejlig måde at afslutte arbejdsdagen på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Om aftenen inden jeg går i seng. Her læser jeg en spændende artikel eller i en god bog. Når det er særlig godt, får jeg taget mig sammen til at lægge en ansigtsmaske imens:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Om eftermiddagen…lige inden det går løs med at børnene skal lave lektier, aftensmaden skal tilberedes og der skal være styr på en ny dag som venter forude✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Inden sengetid, hvor der bliver sat noget stille musik på og tændt lidt stearinlys, dynen kommer ind på sofaen og man kommer helt ned i gear, det er skønt! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Dreier

  Jeg krydser fingre, for sikke en lækker præmie ❤️👌 Min stund er ved morgenmaden eller en eftermiddag på sofaen i weekenden, med en bog og måske en lille lur 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrin

  Om morgenen – især i weekenden, hvor der er ikke er nogen tidsplan der skal overholdes, og alt kan foregå i et lidt roligere tempo ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amelia

  Om eftermiddagen når jeg har fået fri og lagt mit sygeplejerskeskilt på hylden 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Sikke en skøn præmie…😍
  Jeg elsker, når pigerne er kommet hjem fra skole og vi kan nyde en kop the og snakke om dagen.. Særligt fredag, hvor der indfinder sig en helt særlig ro..😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Om aftenen når børnis sover 🙂 sikke nogle lækre sager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Helt klart morgen eller formiddag ❤️
  Elsker at stå op før alle andre i weekenden og nyde en go kop kaffe i fred og ro. Eller når muligheden byder sig til at smutte på café i arbejdstiden og sidde midt i en masse lyde jeg ikke skal forholde mig til imens jeg nyder en god latte og muligheden for at fordybe mig i et eller andet arbejdsrelateret – det giver mig energi ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Må man godt sige all day, når man har små børn? Ej men hvis jeg skal vælge, så den lille stund jeg ind i mellem har når barn er afleveret og inden jeg skal på job, hvor jeg lige kan nå hjem og vende. Og ellers eftermiddagshyggestund med min søde 2 , 1/2 årige, der elsker en god kop the sammen med mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise hald

  Der er typisk en tidlig lørdag morgen inden hele huset vågner. Der sidder jeg ofte med mit hækletøj og en krop kaffe og venter på huset begynder at pusle og der bliver sagt “moar” fra tremmesengen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Om morgenen 👌🏼 Står gerne en halv time tidligere op for at kunne lave en god morgenmad og madpakke, drikke te og se morgen tv – uden stress.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vi nyder en hyggestund når børnene og jeg er kommet hjem om eftermiddagen inden aftensmaden skal laves🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kan nok bedst lide en rolig stund om morgenen – have god tid til at drikke kaffen, se lidt morgen-tv, spise morgenmad. Desværre er det kun i weekenderne, der er tid til det 😅
  God jul til dig og din familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg laver en stor kande te om morgenen, så jeg er godt hydreret resten af dagen. De første kopper nyder jeg helst i stilhed inden resten af familien står op 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  En rolig aftenstund når børnene er puttet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boligdrømme