Black Friday | Gaver til store og små

Vind | det fineste pynt fra Dims studio

REKLAME // INDLÆGGET ER LAVET I SAMARBEJDE MED DIMS STUDIO

**KONKURRENCEN ER SLUT -TAK TIL ALLE DER DELTOG OG STORT TILLYKKE TIL VINDEREN IDA F. HANSEN, SOM JEG HAR SENDT EN MAIL **

I dag er der præcis 1 måned til jul og det skal da fejres med en fin og dimset lille konkurrence i samarbejde med skønne Dims Studio. I dag er også dagen, hvor vi I det lille gyldne hus finder julepynten frem fra gemmerne. Vi tyv-starter fordi jeg skal arbejde hele første weekend i december. Og det går jo ikke først at pynte op engang inde i december jo.

Som jeg før har skrevet glæder jeg mig ekstra meget til jul i år. Tænk sig at have et helt hus at pynte op. Og det er netop pynten det skal handle om i dette indlæg, for hvis der er noget de er gode til hos Dims, så er det pynt (og jeg elsker pynt og ikke mindst dims). I år har de igen de skønneste julekugler i butikken og på webshoppen. Julekugler i alle mulige sjove og finurlige afskygninger er jo gået hen og blevet en stor ting. Elsker at julepynt ikke kun består af flettede julehjerter og kravlenisser, men at man kan have sit helt eget “take” på hvordan man pynter op. Her bliver det en god blanding af det hele. Nu hvor pigerne er så små går vi bare all-in på jul. Ikke sikkert det bliver kønt, men det bliver uden tvivl mega hyggeligt.


I kan vinde dette skønne sæt bestående af en af deres famøse rystekugler med den fineste Astronaut med stjerner og et sæt smukke julekugler med samme tema.

Alt I skal gøre herunder er at smide en kommentar, hvori I fortæller om I har noget yndlingsjulepynt. Derudover må I hvis I har lyst hjertens gerne sende lidt god karma i Dims Studio’s retning ved at følge dem her på Instagram.

Jeg trækker den heldige vinder fredag den 30. november – held & lykke! 

Kærlig Hilsen Lou

82 kommentarer

 • Mia stuhaug horten

  Mine mormors fine glasfugle er klart mine favoritter ☁️☁️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Mit yndlingsjulepynt er en virkelig grim snemand-lyskæde. Men det er det første julepynt, min mand og jeg købte sammen, så den er helt speciel ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Elsker alt decembermagien, men bliver altid begejstret når ynglingspynten findes frem. For mig er det de gamle julekugler jeg har arvet fra min mormor og så det søde ‘skæve’ juleklip ungerne lavede da de var helt små ♥️🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Rasmussen

  Ih, den ville mine drenge jo elske! De er vilde med at der har med rummet at gøre og især astronauter er for seje! Det julepynt ville skabe julestemning herhjemme 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Mit yndlings julepynt er en bestemt juleuro fra min afdøde farmors Georg Jensen samling, som forestiller en gris 🐖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Mit yndlings julepynt er nogle gamle julekugler fra min bedstefar. Det pynter så pænt når der både er gammelt og nyt sammen 🕯

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Eriksen

  Mit ynglings julepynt er en håndlavet keramik snemand med rigtige grene som arme. Den er så hyggelig i en jule dekoration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg elsker alt julepynt, grimt, flot, nyt og gammelt. Men mit yndlings julepynt må være nogle papirklip købt i Vietnam. Det minder hele familien om en fantastisk rejse i december nogle år tilbage.
  Glædelig jul 🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pauline

  Den søde lille astronaut, ville sådan pynte i mit julevindue. Jeg har allerede gjort plads til den lille mand, i tilfælde af, jeg er så heldig at vinde 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Åh. Den er svær. Jeg elsker det hele. Måske en min søde soldat og gamle trompet. Og smukke stjernestager 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Mit yndlingsjulepynt er et keramikjuletræ til fyrfadslys. Det er ikke særlig pænt, men det var min mormors♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg er særligt glad for børnenes kreationer, også selvom de ikke altid er lige kønne… Men de er lavet med tanke og kærlighed og det er jo det julen handler om 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Mit yndlingspynt er mine børns hjemmelavede pynt- de er unikke og der følger næsten altid et minde med. Det seje astronaut pynt vil min Sigurd på 8 år knuselske, det vil være en fin konstater til det mere pigede som vi også har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine J

  Mit yndlingsjulepynt er en julemand med en lanterne i hånden, synes den er så hyggelig når der kommer lys i 😊🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det helt gamle julepynt til træet. Desværre er det ikke levende mere, så mangler noget nyt sjovt pynt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vigga

  Mine små flettede stof-julehjerter <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Jeg har nogle gamle trommer og en slidt nisse fra min kære mormor. Trommerne SKAL på træet, og Nissen SKAL i køkkenet. Det er ikke rigtig jul, før de sidder som de skal ❤️🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det må være 3 julekugler fra min barndom med Disney motiv. Juletræet er først pyntet færdig, når de er på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholm

  Jeg har en lille lyserød elefant-glaskugle, som jeg fik da jeg var 8 år. Den hænger trofast på træet og er en sikker favorit hvert år 😉
  Den ville være i godt selvskab med astronauten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Min yndlings julepynt er englespil. De er indbegrebet af barndom og jul for mig👼🚀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Da min mor døde for et år siden, arvede jeg mit aller yndlings julepynt fra min barndom, som min mor selv har lavet. Det er så eventyrlige billeder med en familie som kigger ud ad vinduet på den faldende sne. Det skaber gode minder, og er skønt at se på midt i savnet ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Mit yndlingsjulepynt er min samling af rystekugler/snowglobes hvor denne vil passe perfekt 😊👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg nyder især at finde kassen med pynt til juletræet frem. Har arvet fine gamle kugler med glimmer fra min afdøde farmor og guld trommer, som altid kommer på træet. Det giver en god følelse, at se det hænge blandt både gammelt og nyt, og minder mig om min barndom❤️🥁🎄
  Jeg vil elske at vinde det fine astronautpynt og ISÆR rystekuglen, som jeg længe har haft et godt øje til. Er sikker på min 7 årlige søn vil elske at have det hængende på hans værelse🌚🚀💫👨🏼‍🚀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Mit ynglings julepynt er en Nisse min søster har lavet til mig, for mange år siden. Som også er den eneste nisse i mit hjem. 🎄 6 år har jeg boet ude og mit julepynt kan stadig kun tælles på to hænder! Skal til at opgradere lidt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bibi

  Vild med Dims Studio og deres lille fine butik ⭐️
  Elsker det gammeldags englespil 😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tone Hughes

  Åh, synes jeg får nyt yndlingsjulepynt hvert år. Vi er også lige flyttet i – og jeg dyrker det 🙂 meninger kæreste knap så meget – men han elsker alt med rummet – så han vil nok blive en lille smule julebegejstret alligevel for de fine astronaut glaskugler og snowball 😍🌌🚀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har ikke et enkelt stykke yndlings – det er mere helheden af lys, glimmer og varme ❤️ Især glimmer..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg har en yndlingsjulekugle som jeg fik af min lillesøster for et par år siden. Den er helt perfekt over the top, og jeg bliver så glad hver gang jeg ser på den! Disse ville være så seje og en glimrende tilføjelse til samlingen! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Pedersen

  Jeg har ikke noget yndlingsjulepynt. Endnu! 🙂 Vi skal holde jul for første gang, og det kræver selvfølgelig en oppyntning, så jeg er på jagt efter alt det julepynt, jeg kan komme i nærheden af, og så håber jeg, at alt går op i en højere æstetisk mening, når vi rammer d. 24. december. Til den tid er jeg også sikker på, at der er noget, jeg holder mere af end andet. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  På vores juletræ hænger altid de små klassiske trommer i papir – de har hængt på juletræet sine min barndom & jeg forbinder der så meget med jul og minder.
  BJ ville elske at vinde ovenstående julepynt – hver morgen flyver vi til BH i vores rumraket, han sover i en rumraket hver nat og til jul får han sin egen rumdragt❤️ han er HELT besat❤️ glædelig jul søde Lou & Edith💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie L

  Mit yndlingsjulepynt i år er et sæt bryster, jeg har lavet i ler. De minder mig om, hvor stærke kvinder er. Og hvor meget kvinder kan bære, hvis vi løfter i fællesskab 💪🏻👩🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Min mor gav mig Medusa julepynt, da jeg stadig boede hjemme. Nu er det blevet mit favorit julepynt, fordi det minder mig om hende og om barndom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Mit ynglings julepynt er helt klart en julekugle med darthwader på, både min kæreste (som egentlig ikke synes man behøves julepynt) og jeg elsker den! Derfor elsker jeg at finde den frem. Men min glimtende mops hund-julekugle er helt klart også en af favoritterne 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørn

  Mine julestjerner der hænger i køkkenet hver jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • John

  Grønlandske kravlenisser jeg har købt i Tivoli.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  En sød nissepige, som kan spille en melodi, når jeg trækkker hende op. Hun er en adventsgave fra min barndom <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Alt det jule-dims min søn kan lave, han er knap 4 år nu og glæder sig virkelig til julen og alt der hører med. Derfor får julepynten heller ikke for lidt hos os 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg elsker mine børns julepynt! 🙂😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Jeg har nogle flettede julestjerner liggende, som min mor har lavet. Dem skiller jeg mig aldrig af med, da min mor desværre ikke er her mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har arvet en lille julemand til at hænge på juletræet fra min mormor. Han er meget falmet og slidt og egentlig ikke ret køn længere, men han betyder meget for mig og skal være på juletræer hvert år. Ellers føles det simpelthen ikke rigtigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Mit ynglings julepynt er min fine gamle sprællenisse, tegnet af Christel, som jeg har haft siden jeg var barn <3 Så bliver det jul, når jeg hænger den op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sidder sådan og grubler for at komme i tanke om yndlingsjulepynt. Hvorfor er det så svært? Jamen fordi der er så meget fint 🙂 Jeg har nogle gamle arvede sager til juletræet, som jeg holder uendelig meget af, og derudover har jeg to lysestager i form som flettede julestjerner, jeg altid glæder mig til at finde frem. Enormt enkle, men skriger bare jul og hygge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Mit yndlings julepynt er julekugler til træet – vi køber altid en eller flere når vi er ude og rejse, så det bliver et træ fyldt med minder. Der ville de her passe perfekt ind i vores alt-muligt tema 🙂 Jeg krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Mit yndlingsjulepynt er en gammel, farvestrålende julemand til juletræet, som jeg fik som barn, og som altid hænger på mine forældres træ 🙂 Han skal være med hvert år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Gløvermose

  Ih hvor er de fine. Dem vil min dreng på 3 år elske😍🎅🏻 Jeg har mange favoritter, især mit arvede pynt fra bedsteforældre bringer mine julestemning frem. Sidste år fik jeg et stort juletræstæppe med store røde hjerter som min mor havde broderet og det er nok min favorit da hun har brugt så lang tid på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Min far købte for mange, mange år siden en plastikjulekrans med et lille mekanisk tog som, når man kommer tæt på, kører rundt mens jingle bells spiller i en nu, mange, mange år efter indkøbet, temmelig ynkelig og knækket version. Min mor hader den, men det er ikke rigtigt jul før jeg har været hjemme og se det lille tog på bagdøren, så op det skal den hvert år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg elsker julepynt! Alt det gamle, det skæve, det glimtende og virkelig smukke. Men mit yndlings er nu altså (noget af) det, som børnene selv har lavet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Favoritterne må være min mormors gamle sølvfugle til juletræet. De er efterhånden noget gamle og slidte at se på, og halerne er lidt tyndslidte, men de minder mig om barndommens julemagi og jul med min mormor ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine229

  Har noget for julestjerner til vindue…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Maria

  Jeg har fået en glimmer-super-robot fra min veninde i New York. Total kitsch og total yndlings 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Vi har meget favoritpynt hos os, der skal ikke ændres på julepynt. Der er mange minder forbundet med det. En veninde som ikke er her mere har broderet og syet kræmmerhuse, engle fra Sverige som jeg køber når jeg er på besøg der og så er der det børnene har lavet og mm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Jensen

  Jeg elsker alt mit julepynt, og tilkøber gerne lidt hvert år. Jeg sætter ekstra stor pris på en hjemmelavet julekugle med decoupage kattehoveder, som min datters venindes mor har lavet til mig. På juletræet er mit yndlingspynt en gammel glasfugl som jeg har fået af min mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Min bedstemors gamle englepynt lavet af grankogler med glimmer-sne og vinger ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Mit fine hvide juletræ min mormor har lavet efter et papirklip af HC Andersen.. blander arvet julepynt med nyt “fjollet” og gammelt rødt… men altid med en barnlig og finurlig tilgang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj, altså!
  Jeg samler netop på glaskugler, og har gjort det siden de tidlige teenage år.
  Det, lærkegrene i stager og min mors hjemmelavede flagranke, skal altid op <3

  A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det må være noget af det, jeg og mine søskende lavede da vi var børn, men som vores forældre stadig har liggende og hænger op hver jul. Det er ikke særlig kønt, og vi er alle over 30

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Mine børns hjemmelavet julepynt er så fint! Og så kan jeg godt lide noget med lidt kant, så dejlig konkurrence ✨✨🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Jeg elsker både mine gamle klassiske julekugler og det forskelligartede nye pynt jeg køber lidt af hvert år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  2 små julekugler vores søn lavede sidste år ✨ og 3 glas ophæng fra en gammel veninde 😇 🙏🏻 🤞🏻 🍀 👏🏻 ☝🏻 🤞🏻 🍀 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  En Skagerrak nisse jeg har fået af mine bedsteforældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Helbo

  Mit stykke favorit julepynt, stammer fra min mormors gamle samling. Dengang jeg var lille og vi besøgte hende havde hun i december, altid en hjemmestrikket nisse, med en indbygget krukke. I krukken var der altid gemt karameller til min søster og jeg. Jeg fører traditionen videre og gemmer godter til min kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken sønderby

  Jeg har de sidste 3 år haft den tradition at mine 2 drenge har valgt en jukekugle til træet. Så vi har hunde fra Berlin, hjertet fra vestkysten osv. Hængende på træet. De vælger 1stk ophæng hver år, og når de en gang flytter hjemme fra, har de hver især en julestarter pakke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mit yndlings julepynt er helt sikkert lyskæder – gerne omkring noget gran 😍🤷🏼‍♀️⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Min træstub/gren til adventskrans, som jeg har fundet i skoven for fem år siden. Der er boret fire huller med tilhørende spyd til lys. Så kan den skifte pynt fra år til år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Elsker mine fine guld engle 👼 Som jeg har fra min farmor ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Pedersen

  Mit yndlingsjulepynt er en lille nisse, jeg engang i folkeskolen for godt 20år siden, fik af min nisseven. Derudover er jeg også specielt glad for én bestemt kravlenisse, som sidder i en flyvemaskine 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det må næsten være ‘Bodil-kuglen’ – en julekugle, det ligner min lille hund Bodil på en prik🐶😉 ville elske det fine astronaut-sæt 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Henneberg

  Glas kugler formet som fødevarer. Alt fra bananer, vandmelon osv. Men jeg er ret sikker på min kæreste ville være glad hvis der blev tilføjet lidt space til temaet😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Min mormor havde en imponerende samling af smukke julekugler
  og nisser. Det har jeg arvet. Mine to piger er også vild med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Min favorit julepynt er nogle små fine guld lysestager med stjerner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Det er som sådan ikke ikke (i forvejen) julepynt, men min kæreste og jeg har en meget høj livgarde med fane der står i vores gang. Her til jul plejer vi at pynte ham med nissehue og skæg, så den/han også kan være med og give en god jule velkomst 😄🎅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Mit yndlingsjulepynt må være mine nyindkøbte dinosaurere med glimmer i forskellige farver! Glæder mig til at få hængt dem op på træet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Hvor skøndt et sæt 🙂 Jeg arbejder i udlandet og elsker derfor at have et stykke dansk jul i mit hjem. Et Kalenderlys mangler derfor aldrig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Det må klart være min datters hjemmelavede julepynt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Mit yndlings julepynt er en stor messing stjerne med små huller formet som stjerner med en pære indeni, som lyser så smukt og hyggeligt – den er et arvestykke, så derfor betyder den noget helt særligt🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Åh, mit ynglings julepynt er først og fremmest fra genbrug – synes der er noget fantastisk ved at tænke på at det(som oftest) har været med til jule k andre hjem. En helt særlig plads i hjertet har en gammel træsprællemand, den kommer op hvert evig eneste år. Når det så er sagt, så synes jeg også de skøre fine anderledes julekugle man kan købe fra nye er geniale, f.eks. hotdogs eller falmnigoer, der jo ikke er typisk julede, men skønne alligevel. Derfor krydser jeg også fingre for at den fine astronautpakke skal lande hjemme hos mig😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Mit yndlingsjulepynt er julede blomster i alle vaserne 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Mit yndlingsjulepynt fra i år er den fine regnbue fra Tiger til at hænge på træet – julen er for alle🌈💕✨💫

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Olesen

  Wow de er så fine 😍
  Jeg har ikke så meget julepynt, men jeg elsker julekugler som er lidt anderledes og det ville være helt perfekt at kunne tilføje disse til min lille samling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det er svært at vælge, menjeg holder især af traditionen med kalenderlys, og det er vel også en slags julepynt❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg elsker alt ved julen, men specielt nogle engle min ældste datter har lavet af genbrugsmateriale. Jeg håber aldrig nogensinde de går i stykker. De er fremme hver eneste jul, og er så smukke og unikke.
  Masser af jul din vej ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Frøslev Hansen

  Dejlig giveaway!
  Jeg har en lille smule julepynt. En hotdog med glimmer, en glas papegøje og en gammel mussetappe fra mine unge dage. Så sådan et sæt fra dims ville gøre underværker i lejligheden!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday | Gaver til store og små