Gyldne Glimt

Tip: Jernlageret i Horsens

IMG_0653

I dag har pigerne og jeg været på tur med min kære svigermor. Turen gik til Jernlageret ved havnen i Horsens. Mine svigerforældre bor i Horsens og  efter at jeg havde hørt om stedet og set lidt billeder derfra, var det oplagt med et lille besøg nu vi var i byen. Mine første tanker gik også straks til Godsbanen og forkskellige seje steder i Berlin, ved synet af de smukke rå omgivelser med den mest fantastiske udsmykning og street art.

IMG_0645IMG_0648IMG_0685IMG_0690IMG_0674IMG_0672IMG_0678IMG_0660IMG_0671IMG_0692IMG_0664IMG_0694

Jeg er sikker på at stedet ville være 20 gange federe og mere besøgt i tørvejr og på en lidt varmere sommerdag. Men vi havde en fest trods et par små byger, mens vi var der. Jeg gik også mere eller mindre amok med kameraet, men der var bare så fint. Agnes drønede rundt og fik hele tiden øje på nye ting, der skulle udforskes.

På pladsen fandt jeg en oversigt over forskellige events både for store og små, som løber her henover sommeren bl.a. børneteater, workshops, lounge musik og gade-yoga. Som en lille ekstra service har jeg også lige googlet mig frem til denne side med mere info, hvis nogen af Jer vil læse mere.

Vi giver i hvert fald stedet en tommelfinger op ad.

Kh Lou & Agnes

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldne Glimt