windy wednesday

the sound of saturday

Der herskede en underlig stemning i Aarhus i dag grundet demonstrationen i Mølleparken. Sjældent har jeg set byen så øde en lørdag middag. Trods urolighederne sneg jeg mig alligevel ud for at høre lidt god musik på Café Stardust (før omtalt i dette inlæg). De havde nemlig fornemt  besøg af Hannah Schneider og Penny Police, som hver gav en lille mini-koncert. Gik senere glad derfra med hovedet fyldt med rare toner, maven med latte og bobler og en fin ny plade i tasken.

Håber også i har haft en dejlig og fredelig eftermiddag 🙂

Skriv en kommentar

 • Det lyder som om Penny Police er værd at tjekke ud. Det må jeg gøre!
  Har også flere gange været på café stardust, jeg er også vild med den. Der er lidt mere berliner stemning over det, end de ofte lidt for fancy caféer i danmark. Skønt sted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Lou,
  Flotte billeder! Tak for de fine ord, både denne gang og sidste gang. Det gør os enormt glade at nogen syntes så godt om vores sted at de blogger om det, så skønt!
  Bedste hilsner
  Jette og Juha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååh, lyder som en skøn måde at tilbringe sin lørdag på 🙂
  Jeg har desværre bare arbejdet hele dagen, suk suk.

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mega fan af Penny Police – det er sådan noget dejligt musik og hun synger så smukt! Fantastisk måde at bruge sin lørdag på!

  -Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Jeg er hermed også fan af hendes fortryllende stemme og cd’en kører på repeat herhjemme og sørger for dejlig søndags stemning 🙂 Tror jeg må forbi Train næste gang hun gæster Aarhus, så jeg kan opleve hende med band!

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

windy wednesday