festlig fredag

thank you santa!

I går ringede det på døren, udenfor stod der en mand iført rød uniform, nissehue og med en pakke i hånden. Det var dog ikke julemanden, men postbudet. Pakken indeholdt en skøn julegave fra Shoeworld – og som i kan se på billederne lige hvad jeg havde ønsket mig! Det må være hyggeligt at man som postbud pludselig får lov til at agere julemand her i december.

Forelskede mig allerede i støvlerne tilbage i 90’erne (jep jeg er som i sikkert ved ikke en ung vårhare mere..) Dengang var jeg dog for lille til at få så dyre støvler. Havde heller ikke mulighed for selv at købe dem, da jeg var for ung til at have et fritidsjob. Ak og ve. Men jeg var nu også glad for mine dengang vinrøde converse. Nå men tilbage til støvlerne…

Støvlerne er lige så fantastiske som jeg havde håbet. Hoppede fluks i dem og dansede en lille glædesdans foran en måbende Agnes. Endte med at trave rundt i dem det meste af dagen. Med en varm uldsok er de perfekte som vinterstøvler. Det bedste er at de både kan bruges til bukser, kjole og nederdel. Dejlig funktionelt fodtøj! Støvlerne kan iøvrigt fåes her, hvor de også har dem i ruskind og med for. Shoeworld har endda gratis levering og det er jo noget man sætter pris på når man (som mig) shopper meget på nettet 🙂

IMG_2983IMG_3014IMG_3017Sponsoreret indlæg/læs evt. reklamepolitik

 

Skriv en kommentar

 • De er altså super svedige kære Lou, jeg er også blevet vildt glad for mine! 🙂 Jeg har smidt en uld-sål i dem og så kan jeg faktisk mere eller mindre spadsere rundt med bare fødder i dem udenfor, SÅ varme.. Heh..

  Det er faktisk den hyggeligste tid at være postbud på, travl, men hyggelig.. Folk bliver sgu altid så glade, når man banker på med en lille pakke.. Kunne nu godt have brugt at der var nogle der inviterede indenfor til en lille kop varm kaffe også, eller ja, det kunne måske også godt blive lidt akavet, når man ikke kender folk.. Haha.. Men hvis jeg bliver postbud i Århus engang, stikker jeg forbi dig, for sure.. 😉

  Håber dig og dine kære har haft en rigtig glædelig jul.. Skulle hilse fra Pernille også! 🙂

  Christian

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Havde såmænd også luret lidt på dine inden jeg bestemte mig for hvilke jeg gerne ville have fra Shoeworld 🙂
   Kunne være hyggeligt hvis det pludseligt var dig der kom med pakkerne og så ville der selvfølgelig blive budt på kaffe! Her kommer pakkeposten jo ret tit – er lidt for god til at shoppe på nettet..

   Håber vi ses i det nye år!

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha Maja

  Jeg har købt præcis de samme, bare med for, og det er uden tvivl de bedste vintersko, jeg nogensinde har haft!
  De er så dejligt varme (der er endda for på selve sålen – genialt!), og så kan de jo holde til lidt af hvert, selv
  i sne og is. Faktisk er jeg så glad for dem, at jeg tror, jeg skal have hevet mine gamle bordeaux-farvede Dr Martens, som
  jeg købte, da jeg var 14, op af kælderen snart. Efter 11 års hvil kunne de vist godt trænge til at blive luftet igen;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurra! Du har fået nye, seje og lækre støvler. Hvor er de gode til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg kan også godt lide dem… Havde endda forelsket mig i et par sorte med spænder og kort skaft, vinterstøvleudgaven. Men jeg kan ikke få mig selv til at tage dem på, da jeg synes Dr. Martens er for dedikerede overfor skinheads og fordi det er et mest brugte skomærke for skinheads, selvom jeg godt ved at virkelig mange går i deres støvler, som ikke er skinheads. Åh ja.. Men du ser fin ud i dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Synes nu det er mange år siden at de er blevet forbundet med skinheads.. Jeg tænker mere på 90’ernes grunge scene, Salt N’ Pepa med afklippede denim shorts (hvis der er andre end mig der husker dem hehe) og sidst men ikke mindst Beverly Hills 90210 de første afsnit hvor de blev båret med blomstrede kjoler og hvide “pølse” sokker.
   Synes næsten det er synd at så fine støvler skal “sættes i bås” 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde også et par i 90’erne og det var de beste støvler jeg nogensinde har haft 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   De virker virkelig også dejlig robuste og tænker at de kommer til at holde i mange mange år 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jealooooooooouuuuuuuuuuuuuuuus! 😀 De er seje! Jeg var så heldig at få et par lilla til at ha på til min blå mandag i de gode 90’ere 🙂 Gid de stadig eksisterede… Suk…

  -Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Jaaaaah! De er så skønne 🙂
   Haha little miss wild child med lilla boots – du var sikkert super fin!

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg var så smart siger jeg dig! I lilla docM og et stramt baby blåt sæt fra Only som var THE SHIT! dengang med svaj i bukserne… Øøøøømt! 🙂 OMG! Og 5 lyse striber i det korte leverpostejsfarvede hår med gardin-pandehår og ovale briller… Suk… 😀

   -Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Haha hvor godt! Har også lige siddet og kigget billeder igennem fra dengang hjemme hos min mor. Havde en ækel matros kjole på til min konfirmation. Det gjorde næsten helt ondt at se på…

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha hvor sejt! Jeg havde stramme hvide busker på (Only naturligvis) og en hvid cardigan med lynlås og sort stribe over brystet. Ja allerede en rebel dengang – ingen kjole til mig tak haha 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

festlig fredag