gæsterblogger

sweet stuff

Yndlingsduften har i mange år været Stella McCartneys “Absolute Rose”, men da den desværre er udgået, har jeg allieret mig med “Stella” og “Stella Nude” som også er fantastiske // Den kommende søndag står den på gensyn med Gremlins, begge film dumpede lige ind af brevsprækken den anden dag – så er der dømt nostalgi // Er lige startet på endnu en Murakami bog, det er svært at få nok af den fabelagtige forfatter // Min nye bage-bibel (gave fra kæresten – måske et lille hint!?) // Køkkenhygge! Elsker alverdens krukker og dåser, som jeg kan fylde ting i. Desværre er vores køkken ikke verdens største, så må begrænse mig lidt 🙂

Skriv en kommentar

 • Årh Lou! Du bliver SÅ glad for hummingbird bogen! Jeg er virkelig glad for min! – jeg tror endda næsten den er min kagebibel! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hehe ja jeg tror også den kommer til at koste lidt ekstra timer i træningscenteret. Man skal vel prøve alle opskrifterne 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja. ja. ja!
  Murakami er virkelig fantastisk! Wind-up Bird Chronicle er nok også en af de næste bøger jeg vil gå i krig med! FEDT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Vil du ikke høre din kæreste hvor han har fundet bogen på dansk? For jeg har ledt og ledt i 6 måneder uden held 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Jeg har set dem i en hel del Føtex-forretninger, så der burde du have heldet med dig 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhm! Er også stor fan af Stella McCartneys dufte. Og har også en kogebog fra the Hummingbir- købte den da jeg var i York- der er blandt andet en opskrift af Red Velvet cupcakes, som jeg skal have bagt snarerst.
  Og thumbs up for tyskersnakken Hanuta 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Uhm red-velvet cupcakes, det skal jeg altså også snart have prøvet kræfter med. Me like a lot 🙂
   Hehe, ja man ved jo aldrig hvornår man lige får lyst til en Hanuta…

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, Murakami er et litterært geni – sikke en verden han trækker én ind i – er vist halvvejs gennem alle hans bøger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den “kage bibel” er jeg nødt til snart at have fingrene i 🙂

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Du kan være heldig at finde den i Føtex for tiden til billige penge 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella’s “In two peony” er også mega god 🙂

  //Charlotte B
  http://www.cbisgaard.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   uhh den må jeg vist lige tjekke ud – tak for tippet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gæsterblogger