karina bækkelund

style challenge | part tree

Jeg siger det bare, men tager hjertens gerne imod flere udfordringer,  som denne style challenge jeg har fået af Bon’A Parte‘s nye søster brand Notice. Det er virkelig sjovt og som en læser så fint skrev i en kommentar, er det en ret lækker søster 🙂

Men tilbage til udfordringen – denne gang var det en super smuk kimono, jeg blev tildelt at style. Jeg har længe gerne ville have en kimono, da jeg synes det giver sådan et fint boho chic look. Den er egentlig ret nem at style, den passer nemlig både til jeans, nederdel og faktisk også kjole. Jeg vil derfor også gerne vise lidt forskellige stylinger af den. Men her får i så mit (første) outfit fra i fredags med den fine kimono..

IMG_2772IMG_2786IMG_2782

Husk at i stadig kan deltage i min giveaway om et gavekort på 1000 kr til Notice lige her 🙂

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Bon’A Parte – ord og holdninger er mine egne. Læs evt min reklamepolitik.

Skriv en kommentar

 • Menika Isager

  Hvor er den bare fin! Jeg elsker kimonoer – som du også selv siger, kan de nemlig bare bruges til alt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Enig 😉 Jeg glæder mig også til at style den med helt andre ting, bare fordi man kan..

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må eje den Kimono – den er jo for sej altså <3

  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Uhh ja det er da lige dig Pernille! Jeg er virkelig også blevet glad for den og synes den er ret anvendelig 🙂

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

karina bækkelund