mors minimode favoritter | MarMar Copenhagen

STOLEN CONTENT – Blog tyveri!

Indspilning i fuld skærm 21-05-2015 224631

Efter at dette indlæg er blevet udgivet i går aftes er det blevet hevet over på den falske blog, hvor de bare har udskiftet mit blognavn med deres – amen altså! Så jeg prøver lige at skrive det rigtige navn på denne blog for at se om de laver det om igen… Indholdet på denne side tilhører:

G   O   L   D   E   N    G   H   E   T   T  O   .   D   K

Hvis I følger med på min instagram har I måske set at denne blog “den gyldne ghetto” er blevet tyvstjålet! Det er meget ubehageligt og dybt krænkende at alt mit indhold herfra bloggen er blevet stjålet over på en anden blog under et andet navn. Der er bare lige indsat et andet blognavn i stedet for “den gyldne ghetto”. Jeg vil helst ikke linke direkte til den falske siden, men I kan se adressen på den stjålne side på billedet. Virkelig ulækkert! Det er ikke kun mig og min blog, det er sket for men faktisk en række danske bloggere her på det seneste og hvem ved hvor mange, der ellers har fået kopieret deres sider!?

Men lige meget hvad det er på ingen måde i orden og dybt ulovligt! Jeg ønsker den falske side lukket hurtigst muligt, men det er desværre en kamp at få den pågældende host til at svare på ens “content complaint” mails. Øv øv og atter øv for at mennesker skal være så lede at stjæle blogs for at tjene penge igennem falske links.

Så stop dog og fjern det stjålne indhold fra nettet – TAK!!!

Hilsen den retmæssige ejer af denne blog: GOLDEN GHETTO . DK

(Og det latterlige er jo så at dette indlæg helt automatisk kommer over på den falske blog, kort efter at jeg trykker udgiv..)

5 kommentarer

 • Marlene Høj

  De må da sove virkelig godt om natten…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har lige læst om en anden det også var sket for. Tror det var Clamour4glamour eller raiders on the rainbow. Virkelig dårlig stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lou

  Har fulgt med på sidelinjen ift. at de blogs som er blevet kopieret, og er skræmt over hvor mange der faktisk er blevet ramt. Jeg håber virkelig snart I finder en løsning – håbet er at I er så mange, at I sammen kan ligge pres på personerne bagved/webhost.

  Heldigvis (taget omstændighederne i betragtning), så har Google en mistanke om, at der er noget lusket med denne blog, og således kun indekseret 88 sider (hvorimod du på din egen har langt over 1000 sider indekseret).

  /Nicolaj – Unitate.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  hey Lu

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mors minimode favoritter | MarMar Copenhagen