Vores hverdagsretter med Friland Økologi

Smilets by på en regnvejrsdag

Regn, regn og atter regn – må vi lige bede om noget solskin tak! Og hvad stiller man så op på sådan en trist dag og våd dag. Man tager selvfølgelig på en lille tur på Aros – en gåtur oppe i regnbuen med udsyn over byen i andre farver en grå. Det må være vejen frem 🙂

IMG_0401IMG_0395IMG_0407IMG_0413

I dag måtte min seje sweatshirt på fra det sidste Retroguld Kilo marked, det er jo ikke ligefrem varmt nok til bare arme. Suk. Håber I har haft en god dag, trods det triste forårsvejr – jeg var i hvert fald lykkelig for min regnjakke (igen i dag)..

Kh Lou

4 kommentarer

 • Marie

  Hejsa læste dit fine indlæg om børnetøj i Århus hvad med at lave et om fede butikker til mor. Tak for en skøn blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hej Marie,

   Super idé – det må være mit næste lille blog-projekt. Den kaster jeg mig over, når jeg er færdig med den barselsguide jeg er i gang med at strikke sammen 🙂

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en ret meget hyggeligere dagen end min, som primært har bestået af trapperend mellem lejlighed og vaskekælder – men rene dyner kan nu også noget (:

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, fine du! Tak for sidste og klem fra Hamborg.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores hverdagsretter med Friland Økologi