Golden Ghetto Greatest | Christmas Classics

Seje Aarhusianere | Maria Kaas

Maria Kaas er en sej dame jeg har fuldt en del til på på Instagram, hvor hun kan findes under navnet @makaas. Jeg er meget betaget af hendes farverige og på samme tid æstetiske univers, hvor hun fanger mit elskede Aarhus fra seje vinkler og skønne kaffe og spisesteder. Derudover har hun igennem sit univers også givet mig lyst til at gå på opdagelse i Aalborg, som hun også viser de fineste glimt fra. Alt det krydret med at hun har en super sej stil, der virkelig inspirerer mig.

036-1003104-1img_5857

Alle billeder i dette indlæg er venligst lånt af Maria Kaas

For en lille måneds tid siden startede hun en blog, som i kan finde lige her. Rent visuelt lige en blog efter min smag, så jeg er så glad for at hun tog hul på at blogge.

Sjovt nok ville skæbnen at vores veje skulle krydse hinanden sidste år, da Agnes startede på samme stue i den børnehave hendes drenge gik. Sidenhen har vi drukket lidt kaffe og har helt sikkert flere kopper i vente. Elsker hvordan man igennem de sociale medier kan skabe nye bekendtskaber. Og så sådan et sejt et tilmed.

Jeg kan kan kun sige “Go follow”!

Kh Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden Ghetto Greatest | Christmas Classics